Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 25. 10. 2018.

| Politika

Bane Jovanović: Omladinci SNS ispaštaju zbog spornih tendera niške vlasti

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
bane jovanović
Jovanović traži izvinjenje od Bulatovića; Foto: E.M.

Osvrćući se na suđenje gradskom većniku Branislavu Kačaru, okrivljenom da je učestovao u štelovanju tendera za čišćenje u Gradskoj upravi, koji je na poslednjem ročištu rekao da je sve radio po nalogu gradonačelnika Darka Bulatovića, odbornik Koalicije “Niš moj grad” Branislav Jovanović rekao je da je Niš postao grad „čudnih tendera“ i da je njihova posledica stradanje mladih kadrova Srpske napredne stranke koja je na vlasti.

Nišku vlast Jovanović nazvao je “mašinom za uništavanje mladih kadrova” i istakao da grad plaća kazne u vezi sa spornim tenderima u Javnom komunalnom preduzeću Mediana za nabavku čističica, u Opštini Medijana za podzemne kontejnere, kao i sa “problematičnim gasnim autobusom”, a da za sve to budu okrivljeni omladinci SNS.

Cenu, nažalost, plaćaju mladi ljudi koji su žrtve nalogodavaca koji se kriju iza njih, tako da su kukavice oni koji se kriju i podmeću te mlade ljude, a ne mi koji ukazujemo na problem - rekao je Jovanović.

Jovanović traži i izvinjenje od gradonačelnika Niša Bulatovića, koji ga je nazvao kukavicom, pošto je, kako kaže, "potencirao probleme u gradu sa sprovođenjem javnih nabavki".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dr. nauka

    15:46 // 26. 10. 2018.

    Bane pokrij se ušima , ti si podigao Perišića , Gusku , Jerkana, itd
    -bolje nemoj više.

  • razocarani SNS-ovac

    09:49 // 26. 10. 2018.

    Omladina niškog SNS-a je u stanju da uradi sve, doslovno sve. Kada vidite Zadrugu, Parove i Farmu, vi zapravo vidite omladinu SNS-a. Gomila klinaca koji ne znaju ništa o gradskoj upravi. Samo dele informatore, a za to im se daju poslovi koje oni ne znaju da rade. Bane, omladina SNS-a je sama po sebi propala: privatni fakulteti, ZNR, visoka tehnička škola. Gomila materijalista koja bi da premunta.

  • Smuk

    22:51 // 25. 10. 2018.

    Da "omladinci SNS-ovaca", razmišljaju svojom glavom , izgleda mi da bi i tada "ispaštali" ! A i njihovo "industrijsko i gradjevinsko" čudo će proći - pre nego završe "započete projekte" i "tendere" ali sa potrošenim parama - uludo !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: