Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 25. 4. 2024.

| Politika

Bane Jovanović izlazi samostalno na izbore u Nišu, uz podršku Parandilovića

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Branislav Jovanović
Izlaze sami jer ne žele da budu "ničiji sateliti"; foto: JV / Sonja Vidojković

Branislav Jovanović iz odborničke grupe “Niš, moj grad” i Novo lice Srbije izaći će na lokalne izbore u Nišu. Niški političar kaže da je u Nišu već dosta "deoba", pa su rešili da se na izborama pojave samostalno, jer ne žele da budu “ničiji sateliti”.

Na saradnju sa Milošem Parandilovićem i Novim licem Srbije, prema rečima Branislava Jovanovića, odlučio je zato što je mlad i neukaljan političar, kome svojim iskustvom može da pomogne.

Izjasnili smo se da je to naša politička platforma, s obzirom na to što se radi o mladom i neukaljanom političaru. Mi smo podržali njega i on je podržao nas. Mnogi bi trebalo da se zapitaju zašto jedan mladi i perspektivan političar podržava mene koji sam u zrelim godinama. U meni je prepoznao saradnika koji može da mu pomogne kao iskusan političar - rekao je Jovanović.

Bane Jovanović, Miloš Parandilović Jovanović tvrdi da svojim iskustvom može da pomogne Parandiloviću; foto: JV / Tamara Radovanović Kako je zaključio Jovanović u Nišu je mnogo “političke deobe”, te su zbog toga odlučili da na izbore izađu samo sa Novim licem Srbije.

“Niš, moj grad - Branislav Jovanović i Novo lice Srbije - Miloš Parandilović” je naša predizborna koalicija i izlazimo sami na izbore jer ne želimo da budemo ničiji sateliti - rekao je Jovanović.

Iako je očekivao da ga će ostale kolege iz koalicije “Niš, moj grad” podržati i kaže da su 8-godišnju saradnju zanemarili zbog, kako je rekao, vodećih pozicija.

Podsetimo, i Miodrag Stanković i Dragoslav Ćirković iz koalicije “Niš, moj grad” najavili su da će izaći na izbore u koaliciji sa Novim DSS-om.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BPetrović, dipl.zapl.ing.

    18:26 // 28. 4. 2024.

    Za UDB- aše ne važi penzija to znamo pooooodavno!

  • ђура

    06:44 // 27. 4. 2024.

    Нишлија , високо образован , политички афирмисан са великим искуством у вршењу извршне власти у Нишу са резултатима ! Остали су шармери без покрића !

    • Гага

      11:26 // 29. 4. 2024.

      Бане,са својим искуством и способношћу,из Дирекције за реконстр.и изградњу,да се прикључи тиму експерата др.Милића...да знамо,шта гласамо..!

  • Jadno

    13:45 // 26. 4. 2024.

    Toliko si ozloglasen u gradu da te niko nece.Imas vremena da razmisljas dok si u penziji.Grehove da okajavas svaki dan u Sabornu crkvu

    • Гага

      12:38 // 27. 4. 2024.

      Шта је све,у нашем граду,урађено у време Банета,Драгослава и Милоша, ови не стижу да"окрече"...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: