Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:39, 11. 3. 2013.

| Politika

Bivši članovi DS-a kod Petrovića

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
pirot,-zajedno-za-srbiju.jpg

Doskorašnji članovi DS-a u Pirotu i Dimitrovgradu najavili su da će se priključiti formiranju stranke Zajedno za Srbiju koju pokreće Dušan Petrović.

Kao glavni razlog za formiranje nove stranke u Pirotu navode nezadovoljstvo radom centrale stranke koja vodi revanšističku politiku.

- U Inicijativnom odboru su pre svega tzv. stari članovi koji su u stranku ušli pre 2000 godine. Mi ne vidimo jasnu politiku rukovodsatva stranke već se sve svodi na revanšizam. Mi se zalažemo za suštinsku decentralizaciju Srbije i tu smo uspeli da pronadjemo zajednički jezik sa Dušanom Petrovićem. Zajedno sa nama su i bivša predsednica odbora, mnogi potpredsednici i Srdjan Mitić koji je ujedno i jedan od osnivača DS-a u Pirotu - kaže u ime Inicijativnog odbora Milan Ilić.

Sa druge strane doskorašnji predsednik OO DS u Pirotu Goran Stamenović kaže da nije zabrinut odlasom četrdesetak člnova.

- Među njima nema ni jednog odbornka, a radi se o ljudima koji već duži period ne podržavaju politiku opštinskog odbora - kaže Stamenović.

Za razliku od Pirota, u Dimitrovgradu je 8 od 13 odbornika odlučilo da napusti DS i da se priključi stranci Zajedno za Srbiju. Njih predvodi Zoran Petrov, poslanik u dva mandata.

Nas niko iz centrale nije našao za shodno da pita koje probleme imamo. Zbog toga smo i odlučili da istupimo iz stranke. Lokalnu vlast nećemo rušiti jer imamo dogovor sa predsednikom opštine koji je odlučio da ostane u DS-u.

Vladajuću većinu u Dimitrovgradu do podele u DS-u činili su odbornici ove stranke, SPS-a, GG Pravda i solidarnost  i Partije Bugara u Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • KARAđorđe

    07:56 // 15. 3. 2013.

    Prijatelji, čisto da se zna, u ZAJEDNO ZA SRBIJU neće moći da "uđe" @Aca El doctore, Sima, Simče, Šerif, Duda i Joca.Takvi stručnjaci nam ne trebaju,poznajemo njihov sistem rada

  • Jelena

    08:39 // 12. 3. 2013.

    @Aca El doctore, Sima, Simče, Šerif, Duda i Joca su i dobili ove izbore, sada će tek da zasednu!!

  • Aca

    21:48 // 11. 3. 2013.

    Dobra prilika da stranku sredimo i očistimo od ovakvih članova koji su u DS ušli samo zbog ličnih interesa. Sad se vide njihove najizraženije karakterne osobine. Zbog ovakvih "klimoglavaca" je DS i izgubila poverenje građana. "Foteljaši" krali i pustali korenje a "klimoglavci" klimali glavom i gledali kako da izvuku korist.
    Nadam se da će posle izbora u niškom DS-u isto tako da se naljute "El doctore", Sima, Ćirko, Duda, pošteni Joca, naivni Šerif, i svi zajednoda odu u tri lepe...stranke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: