Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 6. 4. 2012.

| Politika

Cvetanović: "Vlast se kiti tuđim perjem"

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, goran cvetanovic

Kandidat SNS za gradonačelnika Leskovca dr Goran Cvetanović na skupu pristalica te stranke u Vučju istakao da je još dok je on bio gradonačelnik Leskovca NIP odobrio novac za gradnju postrojenja za preradu otpadnih voda.

Potpisivanje ugovora o gradnji Centralnog postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovca, čija je vrednost 24 milina evra, izazvalo je oštro reagovanje u SNS.

Dr Goran Cvetanović je optužio aktuelno rukovodstvo Grada Leskovca da se “kite tuđim perjem”jer je Ministarsrtvo za nacionalni investicioni plan još 10. marta 2009. godine, kada je Cvetanović bio gradonačelnik, odobrilo 30 miliona dinara za gradnju postrojenja.

U Leskovcu su pre tri dana potpisana dva sporazuma o finansiranju gradnje fabrike za sakupljanje i preradu otpadnih voda čija je vrednost 24.020.000 evra, a za njegovu realizaciju donacija EU (IPA fondovi) iznosi 10.460.000 evra.

Vlada Kraljevine Holandije obezbedila je 7.910.000 evra, a Vlada Republike Srbije (sredstva Fonda za zaštitu životne sredine) izdvojiće pet miliona evra, dok je učešće Grada Leskova 650.000 evra.

Inače, ideja o gradnji centralnog postrojenja datira iz 2004. godine, ali do sada nije realizovana, jer nije bilo para.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jeca

    11:34 // 10. 4. 2012.

    @Miki bi trebalo da nauci prvo da se negacija pise odvojeno a onda da ima prava na glas, jer zbog nepismenih glasaca nas grad zavrsava ovako! Podrska Cvetanovicu!!

  • Ivana Trajkovic

    01:08 // 7. 4. 2012.

    Stvarno nema smisla da pisete ovakve lazi u komentarima. Ja sam licno videla potpis gradonacelnika tadasnjeg Cvetanovica da sa Kalanovickom potpisuje ugovor. Nije strano da Demokrate otvaraju nesto vise puta, a da se na kraju javi i SPS da je i on nesto uradio.
    Podrska za gosp Cvetanovica

  • Miki

    20:32 // 6. 4. 2012.

    Nije ni cudo gde je Leskovac danas sa ovakvim ljudima.
    DS u Leskovcu je daleko od dobre partije (nesvidjaju mi se ljudi koji okruzuju gradonacelnika) ali SNS je dotakao dno sa ovim likom.
    Naj nesposobniji covek koji je ikada bio na celu Leskovca, ocigledno da SNS ne racuna na glasove iz leskovca kada su ovog coveka stavili na celo partije u Leskovcu !

    • neca

      01:05 // 7. 4. 2012.

      Leskovac upravo sa ljudima koje predvodi dr Goran Cvetanovic, mogu da urade nesto za nas grad. Ja sam izgubio posao u Leskovcu od strane sadasnje vlasti. Pod plastom racionalizacije je otpusteno 300 radnika uprave, sada se u jednom danu prima i po 57 novih radnika. Plate kasne 7 meseci, narod nema sta da jede. Korupcija na sve strane..mogu da nabrajam do sutra. Ja hocu promene

    • Miki

      14:42 // 11. 4. 2012.

      Sta da ti kazem Neco sine, kako dosao posao tako i otisao.Kada neko dodje do posla preko veze i radi u opstini za bednih 25-30 hilj. dinara to znaci da i nije sposoban za nesto vise!
      Mozda pobedi neko ko ce da te vrati na posao, ali cisto sumljam.Nego Neco, a i vi ostali nesposobnjakovici koji trazite posao u lokalnim i drzavnim ustanovama, zacutite rukave pa na posao:javni radovi,zidarski radovi,poljoprivreda... nece posao vas da trazi nego vi njega!
      Evo ja ne trazim posao preko partija, cak sta vise mrzim sve politicare. A da, ja ipak nesto znam da radim pa sam samim tim i trazen na trzistu rada.
      Pozz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: