Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 7. 9. 2018.

| Politika

Demokratska omladina: Hapšenje Živkovića bruka za SNS, Bulatovića i Grad Niš

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
Demokratska stranka
Oštre osude demokrata; Foto: JV

Hapšenje šefa Kancelarije za mlade grada Niša Stevana Živkovića bruka je ne samo za Srpsku naprednu stranku koja ga je postavila već i za gradonačelnika Darka Bulatovića i Grad Niš, saopštava niška Demokratska omladina, i ocenjuju da je neprihvatljivo za jedan grad da se drugi put u godinu dana zbog korupcije hapse oni koji treba da podrže mlade.

Mlade demokrate podsećaju da je krajem godine uhapšen većnik za sport Branislav Kačar, pa naglašavaju da je jučerašnje Živkovićevo hapšenje posebno problematično, jer su to ljudi koji treba da promovišu mlade ljude i njihovo stvaralaštvo, a ne da zloupotrebljavaju položaj.

Kancelarija za mlade treba da kroz svoj rad promoviše stvaralaštvo mladih, da im pruža podršku i stvara uslove za njihov razvoj u oblasti kulture, sporta, umetnosti, a ne da se bavi korupcijom i protivzakonitim stvarima - navode mlade demokrate.

Uz podršku da se istraga sprovede do kraja i odgovorni primereno kazne, Demokratska omladina podseća da je jedno veče festivala “Naissus fest 2018” bilo humanitarnog karaktera.

Ovo je bruka ne samo za SNS koja je postavila ove osobe, već i za gradonačelnika i grad Niš. Vreme je da se smene svi oni koji budućnost našeg grada uništavaju, i koji na ovaj način mlade Niša teraju da odlaze iz ovog grada i ove zemlje - saopštavaju mlade demokrate.

Podsetimo, direktor Kancelarije za mlade Stevan Živković uhapšen je juče pod sumnjom da je prao novac i zloupotrebio položaj malverzacijama u organizaciji muzičkog festivala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rudolf Dzlijani menadzment

    19:20 // 8. 9. 2018.

    Kao u Njujorku. Bio covek u Srbiji da pomogne kako se vodi grad. Mladi brzo uce.

  • Rudolf Dzulijani menadzment

    19:16 // 8. 9. 2018.

    Vlada Srbije,menadzeri raznim posetama sajmovima zimnica domacih radinosti sve to proprate mediji pteko kojih se izreklamiraju, raspise se tender za meku firmu onda svi oni koji su na vlasti pa i mladi naravno naplate svoj trud i uzmu procenat od prodaje firme. Zapadni sistem,a mi nismo navikli.

  • Kole

    01:08 // 8. 9. 2018.

    Organizatori Exita se na nivou Srbije nagradjuju priznanjima, velikim bidzetom koje daje drzava, tirista koji posete nasu zemlju upravo zbog ovih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: