Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:19, 20. 10. 2014.

| Politika

Dimitrov: Nisam bio u dve stranke istovremeno

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Vladica Dimitrov

Iako je poslanik Vladica Dimitrov (SNS) iz Dimitrovgrada u istom danu pre podne u Skupštini Opštine Dimitrovgrad zastupao stavove Demokratske stranke, a po podne objavio da je poverenik SNS, tvrdi da nikada nije bio istovremeno član dve stranke. 

Gostujući u emisiji "15 minuta", rekao je da to može da dokaže validnom istupnicom i pristupnicom.

Po Statutu Srpska napredna stranka ne može da postavi poverenika koj je član neke druge stranke. Niti je normalno, niti je to bilo moguće. Ja nikad nisam vodio Demokratsku stranku, preuzeo sam je u jednom kratkom periodu, napustio i postao poverenik SNS - keže Dimitrov.

Dimitrov naglašava da čak, prema njegovom mišljenju, ne postoji razlika ni u ideologjama i da su DS i SNS počele da se približavaju još u vreme dok je on bio član DS-a.

Iz razgovora sa Srpskom naprednom strankom odlučio sam da pređem tamo i nisam se pokajao zbog toga. Na kraju krajeva, vidite da je SNS privržena evropskom putu i evropskoj ideji i to je i suština i srž svega toga - kaže Dimitrov.

Narodni poslanik kaže da je na početku karijere bio i član DSS-a i da je zbog nekih neslaganja sa Donkom Banović, donedavnom potpredsednicom DSS-a i narodnom poslanicom iz Dimitrovgrada, napustio ovu stranku.

Inače, Dimitrov krajem maja 2013. objavio je da prelazi u SNS, iako je tada bio aktuelni v. d. predsednika Opštinskog odbora DS-a u Dimitrovgradu.

Koji su ciljevi naveli Dimitrova da uđe u politiku, kakva je saradnja sa ostalim narodnim poslanicima i građanima, ima li nade za bolje dane u Dimitrovgradu i koliko u tome mogu da pomognu narodni poslanici pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dz_abe

    23:59 // 20. 10. 2014.

    kako neko ko je bio clan jul-a za vreme studiranja moze da ucestvuje u obaranju slobe ? - duhovi proslosti postoje ali obraz ne - pohvala za profesionalizam novinara jer zemljastvo nije uticalo...

  • Bugarin Iz Dimitrovgrada

    22:50 // 20. 10. 2014.

    Znamo te licno tacno nisi promenio 2 stranke... bio si u svaku stranku koja je bila na vlasti samo novac te interesuje... zamislite dok je bio predsednik ziveo je u socijalnom stanu..

  • Jana

    21:29 // 20. 10. 2014.

    Ako se uzme u obzir da se JV bave istrazivackim novinarstvom,neophodno je da provere i komentarisu pisanje lista Blic, pod naslovom "Naprednjaku plata kao dve premijerove", izdanje od 18.10.2014.god.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: