Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 7. 6. 2020.

| Politika

I "Dosta je bilo" na niškim izborima, tri liste na doradi

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
djb
DJB pod brojem 13 i nazivom Suverenisti; foto: JV/J. A.

Osim 12 lista, koliko ih je bilo proglašeno u regularnom periodu, kako je rekla predsednica Gradske izborne komisije Ljiljana Berić, nakon dorade prihvaćena je još jedna - Suverenisti, koju čine članovi Pokreta Dosta je bilo. Još tri liste su poslate na doradu zbog manjka potpisa.

Do petka u ponoć bio je rok da se predaju liste za izbore koji će se održati 21. juna, ali četiri opcije imale su manjak potpisa i rok do ponedeljka, 8. juna u 18 sati da prikupe ostatak.

Najbrži su bili Suverenisti, lista za koju Berićeva kaže da je već proglašena, mada to još nije objavljeno na sajtu Grada, pa nema detaljnijih informacija o ovoj opciji. Pokret koji predvodi Saša Radulović je, iako se glasno zalagao za bojkot izbora, u poslednjem trenutku odlučio da izađe na svim nivoima.

Preostali su još Pokret za obnovu kraljevine Srbije, Zavetnici i Tolerancija za Niš, predvođena donedavnim predsednikom Izvršnog odbora lokalne Demokratske stranke Mićom Jevtićem.

Imaju rok da dopune listu do sutra u 18 sati, a u utorak utvrđujemo zbirnu listu i onda je to konačno - rekla je Berićeva.

Podsetimo, do sada su proglašene liste Srpska napredna stranka, SPAS Aleksandra Šapića, Srpska radikalna stranka, Ujedinjena seljačka stranka, Ruska stranka, Narodni blok - Iskreno za Niš, koalicija SPS i JS, Niš moj grad, Metla, Ne damo Niš, Srpska desnica i Pokret slobodnih građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladica antic

    16:35 // 4. 7. 2020.

    De se nalazi stranka u nišu. Želeo bih da budem vaš član,hvala

  • ЗА РОДОЉУБА!

    13:28 // 8. 6. 2020.

    Иако партијски каријеристи не желе да промене изборни закон тако да бирамо људе а не централизоване партије, они који су стали ИЗА РОДОЉУБА начинили су ПРАВИ ИЗБОР. Знам га од студентских дана до веома успешног рада у ГУ. Са дугим личним животним искуством у науци, струци, па и бизнису и политици, уверен сам да овај скроман а способан, вредан, прецизан, поштени стручњак ЗАСЛУЖУЈЕ СВАКО ПОВЕРЕЊЕ!

  • Mara

    00:26 // 8. 6. 2020.

    Zašto pišete neistine.Suverenisti tj.Dosta je bilo su jedini predali najuredniju dokumentaciju i dovoljan broj potpisa!

    • Clan

      07:13 // 8. 6. 2020.

      A odakle ti strucnjace to znas, kad nisi clan GIK a. Ja tvrdim da svi ovi poslednji imaju manjkavosti i trazilo se otklanjanje,po zakonu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: