Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 5. 7. 2017.

| Politika

Još jedna funkcija za odbornika SNS Uroša Radulovića

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Uroš Radulović
Radulović imenovan za sekretara Opštine na poslednjoj sednici Skupštine Medijane; Foto: GO Medijana

Odbornik naprednjaka u gradskom parlamentu u Nišu Uroš Radulović, koji je bio zaposlen i u Toplani, Odbor za imenovanja dao je pozitivno mišljenje da obavlja još jednu funkciju. Radulović je, prema rečima predsednika Odbora Ivana Jovanovića, imenovan za sekretara Opštine Medijana.

Za ovu funkciju opštinskom Parlamentu predložio ga je SNS, kaže predsednik Skupštine Medijane Žarko Ranković. On je dodao i da posao sekretara Opštine podrazumeva stalni radni odnos, a novinari zasada nisu uspeli da saznaju da li je Radulović još angažovan u Gradskoj toplani gde, prema njegovim rečima, nije bio zaposlen za stalno. 

Iako je Odbor za imenovanje Raduloviću dao "zeleno svetlo" da bude sekretar u Medijani, on bi za taj posao trebalo da dobije i saglasnost Agencije za borbu protiv korupcije, objašnjava predsednik Odbora za imenovanja Ivan Jovanović. 

Sa našim pozitivnim mišljenjem on dalje traži od Agencije za borbu protiv korupcije saglasnost, a na njima je da li će da potvrde to ili će da odbiju - objašnjava Jovanović.

Jovanović, koji predsedava skupštinskim telom koje je odobrilo Raduloviću još jednu funkciju, kaže da, prema njegovim saznanjima, on nigde nije u radnom odnosu.

Koliko ja znam stalni radni odnos nema nigde. U Toplani je radio na određeno i sa tog mesta je prešao u Opštinu Medijana - dodao je Jovanović.

Novinari Južnih vesti su Radulovića kontaktirali, ali zasada od njega nije stigao odgovor.

Podsetimo, Radulovića koji je bio većnik u Opštini Medijana u prethodnom sazivu, bivši direktor Toplane Slobodan Maksimović je pred samu smenu angažovao u ovom preduzeću. 

Radulović je kazao da time nije prekršen nikakav zakon, iako nije bilo konkursa, zbog toga što je bilo reči o poslu na određeno vreme. Radulović je tada kazao i da angažovanje u Toplani nema veze sa pripadnošću stranci čiji je funkcioner.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki

    21:41 // 16. 8. 2017.

    Ovom pametnom, visokoobrazovanom i sposobnom članu partije treba dati još neko zaposlenje, na pr. u Narodnoj banci Srbije, u poreskoj upravi ili za prorektora Univerziteta. Mislim da mu ovo zadnje najviše odgovara

  • Darko

    19:29 // 19. 7. 2017.

    Nisam pristalica da nekog okarakterisem zbog njegovog izgleda ali ovo je... Dovoljno je pogledati sliku ovog i sve ce Vam biti jasno.

  • Vinston

    00:55 // 9. 7. 2017.

    Ah, što volem ove sto podsećaju na "tatka im" Vučka... Kopija, ne mož bolje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: