Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 5. 7. 2020.

| Politika

Još traju izbori - glasanje u Panteleju na 2 biračka mesta počelo na vreme

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
izbori
I danas se glasa u Panteleju; foto: Matija Gačić

Izbori održani 21. juna nikako da se okončaju, jer se danas glasa na 2 biračka mesta u Opštini Pantelej, gde su 21. juna zabeležene najveće nepravilnosti. Prvo je glasanje tu bilo poništeno, a onda je odlučeno da se ipak ponovi. Birališta su, kažu u Opštinskoj izbornoj komisiji, otvorena jutros i sve protiče bez problema.

Glasa se u osnovnim školama “Stefan Nemanja” i “Čegar”. Ova dva biračka mesta su među najvećim u Panteleju i rezultati mogu da znače onima koji su oko magičnog cenzusa od 3%.

Predsednica Opštinske izborne komisije Nađa Marković kaže da su birališta otvorena na vreme i da se poštuju mere zaštite od širenja virusa korona.

Sve je otvoreno tačno na vreme, imaju razmak pošto su velike učionice, maske i dezinfekciona sredstva - kaže Markovićeva.

Dodaje da se preseci izlaznosti neće raditi, jer su samo 2 biračka mesta i da će se sve znati nakon 20 sati i zatvaranja birališta, kada džakovi i zapisnici stignu u Opštinsku izbornu komisiju.

Podsetimo, na biračkom mestu 16, u OŠ “Stefan Nemanja” 21. juna je pronađen 21 listić više na kraju brojanja, što je jedan od većih prekršaja u izbornom danu.

Odluka je prvobitno bila da se ovo i biračko mesto u OŠ “Čegar” izuzmu iz ukupnih rezultata u Panteleju, ali je odluka naknadno promenjena, pa se izbori posle više od 2 nedelje ponavljaju i na ova dva biračka mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • B. Stojanović

    09:57 // 6. 7. 2020.

    @ B. K. ekonomski analitičar
    Odgovorna i istinita konstatacija ! UKINITE tzv. OPŠTINE SPASITE GRAD !

    • LOCO "GLAS RAZUMA"

      14:59 // 6. 7. 2020.

      Niko ne razmišlja domaćinski. Sve stranke su poletele na izbore za Gradske Opštine u Nišu, iako tamo "raducka" oko 10% zaposlenih. To treba podeliti u okviru gradskih institucija, a OPŠTINE ODMAH UGASITI.

  • Rođa

    21:41 // 5. 7. 2020.

    Nadja - Kradja
    Al za sebe

  • Čudesni dribling

    15:15 // 5. 7. 2020.

    A, be, ugurajte taj POKS da nam se Šizoje ne sekira!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: