Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:04, 15. 5. 2018.

| Politika

Jovanović: Gradski većnik Niša počinje da radi u Toplani

Autor:V. Milić, S. MarkovićIzvor:Južne vesti
Kapija
Hoće li funkcioner dobiti radno mesto u Toplani; Foto: JV / P. Blagojević

Odbornik niške Skupštine Branislav Jovanović upozorava javnost da će gradski većnik Miloš Milošević biti zaposlen u Gradskoj toplani. Međutim, sam Milošević to negira, a direktor Toplane Predrag Milačić tvrdi da niko nije tražio da bude zaposlen u ovom preduzeću.

U svom saopštenju Jovanović ističe da Niš vode “tri musketara” na čelu sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem. Poznati niški političar, koji je u aktuelnom skupštinskom sazivu opozicija, tvrdi i da jedan od "musketara" - većnik Miloš Milošević, počinje da radi u Toplani, gde je, podseća, od ranije angažovan i odornik SNS Uroš Radulović. miloš milošević Milošević negira da počinje da radi u gradskom preduzeću; foto: JV

Niš vode tri musketara, u saradnji sa gradonačelnikom, gospodin Uroš Radulović koji radi u niškoj Toplani, a u gradskoj Skupštini je zadužen da pljuje opoziciju, Miloš Milošević, gradski većnik, koji bez radnog staža i sa prvim zaposlenjem u Gradskom veću vodi izgradnju, infrastrukturu i investicije u gradu i takođe od danas počinje da radi na neodređeno vreme u Gradskoj toplani, inače poznat kao leva ruka gradonačelnika i treći musketar je gradski većnik koji je hapšen zbog korupcije i koji je poznat kao desna ruka gradonačelnika - navodi Jovanović u saopštenju.

Odbornik koalicije “Niš, moj grad” nije precizirao imenom ko je treći “musketar” ali se, sudeći po opisu u saopštenju, može zaključiti da je reč o Branislavu Kačaru.

Branislav Jovanović Jovanović pita zašto se ovi mladi funkcioneri ne zapošljavaju u novootvorenim fabrikama nego u javnim preduzečima? Foto: Arhiva Upitan o navodnom radnom mestu za Miloševića u Toplani, direktor ovog preduzeća Predrag Milačić je pre oko mesec dana, kada je Jovanović prvi put u saopštenju pominjao angažovanje većnika, rekao da niko nije tražio nikakvo zaposlenje.

Ne znam odakle vam ta informacija. Niko nikakvo zaposlenje nije tražio - rekao je Milačić.

Ove Jovanovićeve tvrdnje je sada negirao i sam većnik Milošević.

Nije tačno, ali uputite zvanično dopis PR službi Gradske kuće i odgovorićemo zvanično - rekao je Milošević.

Novinarka je Gradskoj kući danas mejlom poslala pitanja o navodom Miloševićevom angažovanju u Toplani, dok je novinar Južnih vesti uputio ovom preduzeću Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja sa pitanjima na temu zapošljavanja člana Gradskog veća.

Podsetimo, Milošević je pre postavljanja na funkciju većnika bio zaposlen u niškoj Elektrodistribuciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • GLIGOR

    12:35 // 16. 5. 2018.

    Odakle bre ovaj vecnik,ko je sta je,dal je bio najbolji student,dal govori vise stranih jezika,dal se razume u derivate,dal je najlepsi,cija je familija,dal je bio kao skolarac na razna takmicenja,dal je bio vukovac.GOSPODE dragi,sta radite vise vi naprednjaci,pa nije li vas sramota,vecina vasih vecnika,odbornika presedi u kazandzijsko sokace uz kafu I vodu I nadju zrtve ko ce da plati.

  • Ricardo

    08:03 // 16. 5. 2018.

    Ko radi ne boji se gladi i uz put lepu platu zaradi pa 10% da stranačkoj vladi.

  • ToplanaC

    04:16 // 16. 5. 2018.

    Sledi novo poskupljenje grejanja...Sve ce to narod da plati...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: