Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 20. 7. 2012.

| Politika

LDP: Bez 100 dana za vlast u Medijani!

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ldp medijana
Predstavnici LDP-a pokazuju sliku na kojoj se vide potpisani listići

Odbonik LDP u Gradskoj opštini Medijana Predrag Jelenković kaže da neće dati šansu od 100 dana onima koji su “spremni da lažiraju izbore”.

LDP će biti opozicija i u gradu i u niškim opštinama gde imaju odbornike, ističu u ovoj stranci. Svuda će biti konstruktivna opozicija, ali u opštini Medijana, kako kaže Predrag Jelenković, situacija je drugačija.

- LDP će u toj Skupštini biti opozicija, možda i konstruktivna, ali nikakvih 100 dana nećemo dati šansu onima koji su spremni da lažiraju izbore na ovakav način – rekao je Jelenković.

Zbog svega što se desilo na konstitutivnoj sednici ove opštine, počevši od pritisaka, preko potpisivanja listića, do zaokruživanja ispred kandidata za predsednika opštine Nebojše Krstića, u LDP-u kažu da se vraćaju dvedesete.

- Javno su vršeni pritisci na odbornike pojedinih partija od strane gospodina Krstića pa na dalje što je uzrokovalo da se glasnje ponovi kroz tri sata nakon izvršenih pritisaka i nakon kršenja propisa tajnosti glasanja. Da nije već viđeno bilo bi skandalozno, ali to je već viđeno, 96-te su to radili – reko je potpredsednik LDP Nebojša Ranđelović.

LDP će podržati tužbu Demokratske stranke upućenu Upravnom sudu i uputiti zahtev Ministarstvu za lokalnu samoupravu da preispita regularnost glasanja u opštini Medijana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Svevladovic

    18:43 // 21. 7. 2012.

    A ko ste vi da "dajete" 100 dana bilo kome? Najnemoralniji ljudi sede u niskom LDP-u pa ce oni sada da daju ili ne daju rokove... Stidite se i cutite tu gde ste jer vas posle sledecih izbora nece ni biti! A mozete i da placete ako hocete, izvisili ste za parce vlasti hehehehe

  • Branislav Petrovic

    22:08 // 20. 7. 2012.

    Bas su zlobni komentari.Ali dobro tako je to u zemlji Srbiji koja se tek uci demokratiji.Ja ocekujem od LDP-a da bude opozicija bilo kojoj vlasti i da obavestava javnost o svim mahinacijama.

    • SF

      14:28 // 21. 7. 2012.

      A jel to ukljucuje i njihove sopstvene mahinacije?

  • Partner u vlasti iz SPS

    18:50 // 20. 7. 2012.

    Drugarski Vas upozoravam da ne napadate kandidata URS, jer ćete doživeti sankcionisanje Branislava Jovanovića.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: