Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:45, 22. 3. 2024.

| Politika

Milić izlazi na izbore, formirao grupu građana

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
milić
Izlazi na izbore; foto: FB Dragan Milić

Mesecima se govorilo, a sada je definitivno - direktor niške Kardiohirurgije Dragan Milić, sa svojom grupom građana, izlazi na predstojeće lokalne izbore u Nišu.

dragan milić, logo Formirana grupa; foto: Printscreen Kako je rukovodilac niške Kardiohirurgije objavio, grupa "Dr Dragan Milić" formirana je danas i čine je stotinak građana.

Smatramo da ne možemo biti samo nemi posmatrači epskog propadanja i urušavanja našeg grada, grada u kome vlada nestručnost, partijska slepa poslušnost i bahatost - poručuje Milić.

Plan i program u 20 tačaka objavio je na posebnom sajtu grupe i pozvao građane da daju svoje mišljenje i predloge za dopunu.

Mi nemamo mogućnosti da obećamo građanima ni džak brašna, ni 2.000 ili 3.000 dinara, niti radno mesto čak ni upaljač ili olovku. Jedino što možemo da ponudimo su naše ideje kako da Niš postane bogatije, pristojnije, lepše i pravednije mesto za život - poručuje Milić.

Iako je govorio da nema političke ambicije, nagoveštaj da će možda “ući u političko blato” Niša dao je u emisiji Južnih vesti septembra prošle godine. Mesecima je držao u neizvesnosti, kako građane koji su govorili da bi ga podržali, tako i političare koji su ga pozivali da im se pridruži u “borbi”.

Narodni poslanik Narodnog pokreta Srbije pozvao je opozicionare krajem februara da se okupe oko jedne liste. Pozvao je i Milića, ali je on rekao da će njegova grupa izaći na izbore sama, kako bi videli koliku podršku imaju. Nakon toga, Stanković je ostavio i mogućnost da Dragan Milić predvodi nišku opoziciju.

Srbija je za niške kardiohirurge predvođene Draganom Milićem čula kada su eliminisali listu čekanja operišući vikendima. Nisu smatrali da su “heroji” već su govorili da samo misle na pacijente.

Godinama se zalaže da Niš dobije Institut za kardiovaskularne bolesti.

Biografiju Dragana Milića možete pročitati u rubrici "Ko je ko".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    18:35 // 28. 3. 2024.

    Naprednjacka prica , sigurica za sastav gradske vlasti

  • Grada..

    20:19 // 24. 3. 2024.

    Ne verujem da bi rizikovao svoje dostojanstvo, cast I saradjvao sa naprednjaci a. Treba izaci na ulicu I pogledati u oci gradjane, prijatelje, familiju, pacijente, studente. Ne kaze se dzabe " Covek se rodi da zivi I umre jednom a sramota I bruka ostaju doveka"

  • Nevena

    14:39 // 24. 3. 2024.

    Stao bi on uz opoziciju da hoće promene.Već viđeno !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: