Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:08, 22. 6. 2018.

| Politika

Miloš Milošević podneo ostavku na funkciju većnika

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Miloš Milošević
Nedelju dana nakon pisanja Južnih vesti o zaposlenju Miloševića u Toplani, većnik je podneo ostavku; foto: Arhiva JV

Resorima planiranja, izgradnje, urbanizma i energetike ubuduće bi u Gradskom veću mogao da se bavi neko drugi, jer je Miloš Milošević, koji je skoro dobio posao "za stalno" u niškoj Toplani, podneo ostavku na funkciju većnika. O tome ko će preuzeti njegova zaduženja, na Skupštini Niša, gde je konstatovana Miloševićeva ostavka, nije bilo reči.

Milošević nije hteo da novinarima Južnih vesti kaže šta je razlog donošenja ovakve odluke, već je tražio da se upute pitanja Gradskoj kući.

Pošaljite pitanja pisano PR službi - kratko je prokomentarisao Milošević.

Kako je odluka došla “kao grom iz vedra neba”, odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović smatra da je ona proistekla upravo zbog nedavnog zapošljavanja Miloševića u Toplani.

Konstatovana je njegova ostavka. Verovatno zbog Toplane, ja sam to komentarisao kroz odbornička pitanja - rekao je Jovanović.

Podsetimo, o tome da je dosadašnji gradski većnik dobio posao u Toplani bez konkursa, a zahvaljujući “proceni” direktora Predraga Milačića, Južne vesti su pisale pre nedelju dana.


Aleksova konačno zamenio Zečević

Na istorijskoj sednici Skupštine, na kojoj je niški Aerodrom poklonjen državi, konačno je smenjen je većnik - Svetozar Aleksov.

Još februara je bilo poznato da bi Aleksov trebalo da ustupi mesto partijskom kolegi Mirku Zečeviću. Međutim, sa Skupštine koja je održana mesec dana kasnije ovaj predlog je povučen, pa je Grad dobio novog većnika za poljoprivredu i obrazovanje tek sada.

Novi većnik Mirko Zečević je skretar PUPS-a i predsednik Gradske organizacije penzionera. On je penzionisani oficir, kako je pisalo u materijalu Skupštine Grada na kojoj je prvobitno trebalo da bude izabran, a više godina bio je sekretar odborničke grupe u Skupštini Grada.

Podsetimo, novi većnik bio je potreban jer je na predlog Gradskog odbora PUPS-a, Aleksov dobio funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Njemu je ovo bio drugi mandat u niškom Gradskom veću.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • lj.

    22:53 // 24. 6. 2018.

    Obrukao je tasta skroz na skroz!

  • darko

    21:37 // 24. 6. 2018.

    Ma sta ga briga.zaposlio se u dobrom preduzecu i sada stranka cao.smesni su.

  • vasa vasic

    18:25 // 23. 6. 2018.

    vidi se da je poltroncina teska

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: