Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 30. 6. 2016.

| Politika

Milutinović novi-stari predsednik niške Opštine Crveni Krst

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
milutinovic
Milutinović zadužio nov mandat; foto: GOCK

Odbornici na Crvenom Krstu jednoglasno su za predsednika Opštine izabrali Miroslava Milutinovića, kandidata Srpske napredne stranke.

SNS u ovoj opštini ima dvotrećinsku većinu, pa im nije bilo teško da formiraju vlast, a odlučili su se da Milutinović u još jednom mandatu vodi ovu lokalnu samoupravu.

Kako kaže, novi-stari predsednik će energiju usmeriti na poboljšanju komunalne infrastrukture i povećanju davanja za socijalu.

Naša opština ima 4.000 Roma i dosta siromašnih sela. Želimo da pomažemo omladini, da povećamo broj sportskih i kulturnih manifestacija. Da izgradimo kolektivni i timski duh naših najmlađih, da ih odvojimo od ulica i kafića - kaže Milutinović.

Podseća da je opština tako konstruisana da bude servis građana i da oni mogu sve usluge da dobiju u opštini.

Njegov zamenik biće dosadašnji većnik Danijel Stanković (SNS), a zamenik predsednika Skupštine Zorana Stojkovića koji je izabran prošle nedelje biće Jasmina Ilić iz Pokreta socijalista. 


Ko je Miroslav Milutinović?

Ponovo izabrani predsednik Opštine Crveni Krst je doktor ekonomskih nauka i magistar elektronike. Bio je direktor "Telekoma" za Nišavski, Toplički i Pirotski okrug. Nastavnik je na Univerzitetu EDUKONS i Visokoj školi za menadžment u saobraćaju.

Bio je predsednik Skupštine u Crvenom Krstu kao funkcioner SPS, a nakon ostavke Darka Bulatovića izabran je na mesto predsednika Opštine i učlanio se u SNS.

Autor je nekoliko knjiga, pre svega iz oblasti ljudskih resursa i menadžmenta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bobi

    20:31 // 30. 6. 2016.

    Cestitke svima na postsvljenju, a sad se izborite za pare iz grada, republike, crveni krst nije najsiromasnija vec druga opstinau srbiji posle novog beograda, samo porezi ubrani na ovoj opstini se ne vracaju njoj nego se krpe rupe po jagodini, i drugim gradovima, pozdrav

  • shaft

    17:51 // 30. 6. 2016.

    U kafici sipaju drogu u soci,pa Iladarki smetaju.Na smetaju mu kladonnice i kockarnice,kafane sumnjivog karaktera oko autobuske stanice,stroka na sve strane i zaprlozena ulice opstine,bez asvalta i trotoara.U pojedinim kvartovima leba nema gde da kupis!Eto,nama radosti,uskliknimo s ljubavlju!

  • Zika

    17:13 // 30. 6. 2016.

    Ekipa mladih ljudi iz sns-a je stvarno ok al predsednik...predsednik je za penziju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: