Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 22. 5. 2018.

| Politika

Niška inicijativa: Gradska vlast da sredi česme, rupe, očisti đubre i pokosi travu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
trava
Grad se pretvorio u džunglu, kažu iz Niške inicijative; foto. J. C. M.

Košenje trave, popravka udarnih rupa, čišćenje đubreta, samo su neki od problema na koje ukazuje Niška inicijativa i čije rešenje očekuje od direktora javnih preduzeća i predsednika gradskih opština, da bi tako “zaradili platu”.

Grad nam se, kažu u Niškoj inicijativi, pretvorio u jednu veliku deponiju i na svakom koraku je haos. Od gradske vlasti očekuju da će da reaguje.

Popravite sve javne česme u Nišu, okosite grad da ne liči na džunglu, skupite đubre i postavite još kontejnera svih tipova, zakrpite ulice kako dolikuje jednom gradu koji se hvali da je turističko mesto. Grad nam se pretvorio u jednu veliku deponiju i na svakom koraku je haos - navode u Inicijativi.

Pod ovim, kažu, ne misle na upošljavanje članova Srpske napredne stranke, koji su kao nedavno kosili travu i farbali ogradu vrtića.

Ne mislimo na montirano angažovanje čelnika niškog SNS-a i obavezno slikanje, gde jedni kose travu, a ostali u majicama farbaju ograde, već priznajte građanima da se toga sami niste setili i da su vas Vučićevi komesari, koji su nedavno održali smotru i postrojavanje ovde u Nišu – primorali i ponizili, unapređujući vas u komunalce i higijeničare - kažu u Inicijativi.

Podsetimo, udarne rupe su jedan od glavnih problema Nišlija. Pored toga, iako su iz niške Opštine Medijana saopštili da rade sve javne česme na njihovoj teritoriji, novinari Južnih vesti su se uverili da voda ne teče sa svih slavina. Stanje na terenu je pokazalo i da je veliki broj njih poplavljen, jer su zapušene smećem, a neke su i oštećene i zapuštene.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksinac

    01:36 // 23. 5. 2018.

    I dalje se prave zgrade bez parkinga i ako je donet zakon da svaki stan mora da dobije prostor za parking plac.Ne znam samo ko izdaje te dozvole i za koliko para prave te mahinacije. Evo čovek u Urosa Predića napravio zgradu sa 15 stanova i lokalima,a da pritom nije ostavio parking mesta za stanove. Sramota!!! Voleo bih da vidim tog junaka iz direkcije ko je potpisao dozvolu za tu zgradu.

  • Ivana

    22:29 // 22. 5. 2018.

    Poštovana redakcijo,

    Obraćam vam se u nadi da ćete objaviti ili istražiti ovu vest...
    Živim u Nišu, na Somborskom bulevaru, ulica Gornjomatejevačka (u ličnoj karti), a sada Gospodska. Kada pogledate okolinu i sami ćete se nasmejati ovoj ironiji pošto je ulica i sama okolina kojom prolazimo, u kojoj se deca igraju sve samo ne "gospodska".
    Napominjem da se naselje nalazi na jedan i po kilometar od

  • Pera

    18:41 // 22. 5. 2018.

    SNS kaobajagi cisti oko zgrada i deli Vuciceve slike. Djubre stoji a oni kao ciste i slikaju se. Rekoh da zovem komunalce jer su parkirali na zelenoj povrsini al rekoh neka ih najzad rade ono za sta su kvalifikovani. Mislio sam da pozovem i policiju da vidim da li su prijavili skup jer se pojavilo 30ak nesrecnika sa majcama...

    • Damjan

      22:11 // 22. 5. 2018.

      Zovite Radne akcije Delijski Vis
      Momci sredjuju svoje naselje, mozda bi sredili i neku drugu lokaciju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: