Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 17. 11. 2019.

| Politika

Niški SNS voli Vučića - da što pre ozdravi i vrati se na posao

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Podrska Vucicu SNS9-foto-JV-J. A.jpg
Poželeli mu da se što pre vrati na posao; foto: JV-J. A.

Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke i njeni najviši funkcioneri okupili su se danas u centru Niša da pošalju poruku predsedniku Aleksandru Vučiću da ga vole. Iako kažu da to rade svake nedelje, ove su mu poželeli i dobro zdravlje i da se što pre vrati na posao, jer je pre dva dana zbog lošeg zdravstvenog stanja završio na VMA.

Podrska Vucicu SNS2-foto-JV-J. A.jpg Transparent sa Vučićevim potpisom; foto: JV-J. A. Mašući zastavama Srbije i Srpske napredne stranke, njeni članovi iz Niša polako su ispunjavali Trg kralja Milana, gde se, kažu, okupljaju svake nedelje kako bi “opipali puls Nišlija”. Ova nedelja bila je nešto drugačija. Iako ga, kako kažu, vole svaki dan, danas su mu ljubav iskazali i transparentom.

I dok predsednik Gradskog odbora SNS Zvezdan Milovanović nije bio raspoložen za razgovor i rekao je da je to njihova redovna aktivnost “uz malo veći odaziv zbog svega što se desilo”, njegove stranačke kolege kažu da je akcija ipak prvenstveno posvećena Vučiću.

Funkcioner i član Glavnog odbora naprednjaka Zoran Perišić kaže da žele da se predsednik Srbije i vladajuće stranke što pre vrati na posao. Podrska Vucicu SNS3-foto-JV-J. A.jpg Transparent u centru pažnje; foto: JV-J. A.

Ovo je izraz naše podrške predsedniku Vučiću, želja da se što pre vrati svojim obavezama, on je i najavio to za sutra. Mi smo ovde i kad se dešavaju lepe i ružne stvari, kad ima interesantnih dešavanja, mi smo svaki vikend ovde sa građanima. Danas je još jedan razlog više, želimo da pokažemo podršku našem predsedniku, a da kao i obično budemo u kontaktu sa građanima, vidimo kakav je puls građana, kakve su njihove potrebe, želje i onoliko koliko možemo da im pomognemo - pojašnjava Perišić.

Upitan da prokomentariše tvrdnje pojedinih njegovih kolega iz stranke i pisanja tabloida - da je pitanje novinara N1 Miodraga Sovilja ugrozilo zdravstveno stanje Vučića, Perišić koji je i kardiolog kaže da u to ne veruje. Podrska Vucicu SNS6-foto-JV-J. A.jpg "Osmeh"; foto: JV-J. A.

Predsednik je jak čovek i u priču da je njemu pozlilo zato što ga je neki novinar nešto pitao, u to ne verujem. Lično sam prisustvovao nebrojenim konferencijama za novinare predsednika Vučića, nisam video da je ikada izbegao odgovor i kad je bio težak, problematičan, šta god. I pamtim iz perioda kada sam ja bio gradonačelnik kako je on meni davao savete - "nikad se ne sklanjaj od medija, odgovori im na svako pitanje koje ti postave, koliko god da je odgovor težak". Tako da, apsolutno ne verujem u tu priču - kaže Perišić.


"Probijene dve klisure na nivou naučne fantastike"

Pored brojnih funkcionera nedeljno popodne na stranačkoj akciji proveli su i pojedini predsednici niških opština, a sa zastavom u rukama bio je i predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić. Podrska Vucicu SNS4-foto-JV-J. A.jpg Kocić kaže da ga podržavaju jer danonoćno radi; foto: JV-J. A.

Iz njegovog ugla, okupili su se da podrže predsednika zato što je za dve, tri godine najviše uradio od svih državnika u poslednjih 100 godina.

Govorio je i o Grdeličkoj i Sićevačkoj klisuri koje su probijene, što je, kako kaže, “na nivou naučne fantastike”, pa je to još jedan razlog da mu kažu da ga vole.

Želim vam da što pre prođete kroz Grdeličku klisuru na putu prema Vranju i prema Pirotu, pa ćete se uveriti kakvi su to tuneli i kakvi su to standardi, s obzirom da sam ja jedno vreme živeo i u Australiji, znači to je apsolutno na svetskom nivou, možete da uporedite, da vidite, da se uverite, to je sve vidljivo, opipljivo, možete svojim očima da zaista se uverite u sve ovo što vam ja pričam - kaže Kocić.

Podrska Vucicu SNS10-foto-JV-J. A.jpg Zastave Srbije i SNS neizbežne; foto: JV-J. A. Rekao je i da ga podržavaju jer radi mukotrpno i danonoćno i da je normalno da takvim tempom završi na VMA.

Podrška njemu jer radi mukotrpno, danonoćno, tako da i dođe do zdravstvenih problema, normalno je. Tim tempom raditi je zaista neizdrživo i takvom čoveku zaista treba pružiti podršku, jer radi u interesu svih nas - napomenjuo je Kocić.

Funkcioneri i članovi SNS su se neko vreme zadržali u centru Niša, a njihova akcija podrške predsedniku uglavnom je značila fotografisanje sa transparentima i porukom da "Niš voli Vučića".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Studentkinja

    00:10 // 23. 11. 2019.

    Cim dr Jovkovic povuce svoj doktorat i Predsedniku ce biti bolje...nego nesto ga ne vidim u prvim redovima, sta li se s njim desava..?

  • gari

    14:25 // 20. 11. 2019.

    Šta se krije iza "bolesti "predsednika, napada na njegovo "delo"?Evo sada i "špijunska" afera(trenutno Rusi, a to što ameri i englezi odavno rovare po zemlji to nema veze) i tako u krug. Sve što je bitno, kao recimo da se UKIDA CENZUS ZA REFERENDUM, gde je dovoljna samo VEĆINA OD BROJA IZAŠLIH se gura pod tepih i ulazi na mala vrata!! ČIST FAŠIZAM !!!!
    Šta zna ova SNS marva? Kad sazna biće kasno.

  • Peki

    13:01 // 19. 11. 2019.

    A zasto vi niste na svojim radnim mestima nego se glupirate po centru?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: