Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 28. 10. 2014.

| Politika

Nove prostorije SNS u centru Niša

Autor:A. S. i P. B.Izvor:Južne vesti
sns
Nove prostorije u Obrenovićevoj ulici

Niški odbor Srpske napredne stranke uselio se u gradski lokal na eksluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni, u samom centru Niša.

Svečano otvaranje priređeno je 27. oktobra, na dan Svete Petke, kada je i slava ove stranke.

sns Fotografije lidera stranke na zidu novih prostorijaMeđutim, dok bi bilo koja firma za zakup tog lokala morala da plati najmanje 3.200 evra, SNS će u budžet Niša mesečno uplaćivati svega 250 evra.

Načelnik gradske Uprave za imovinu Ljubiša Janić pojašnjava da je reč o beneficiranoj ceni po kojoj zakup plaćaju i ostale političke partije u Nišu, a da je sve u skladu sa zakonom i lokalnim propisima.

Sve stranke imaju povlašćenu cenu i sve pod istim uslovima. Niko nije privilegovan, pa ni SNS. Njihova mesečna renta je 28.000 dinara u bruto iznosu - precizirao je Janić za Južne vesti.

Do sada je predstavništvo, trenutno najjače stranke u Srbiji, u Nišu bilo u Tržnom centru “Zona 3”.

Kako je rekao predsednik Gradskog odbora Zoran Perišić nove prostorije, koje se nalaze u centralnoj gradskoj zoni biće otvorene za sve građane Niša.

Prostorije nisu strogo stranačke. Otvorene su za sve, jer je Srpska napredna stranka narodna stranka koja je spremna da se posveti rešavanju problema koji tište svakog čoveka - rekao je Perišić.

Na spisku niške Uprave za imovinu pored SNS, ima još 12 stranaka koje po povoljnijim uslovima “rentiraju” gradske prostorije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • maja

    18:58 // 6. 11. 2014.

    Kazu da je namestaj za te prostorije kupio,,DR"Jonic od novca kojim treba da hrani decu grada.To lici na njega a bruka je za SNS sto to dozvoljava.Gadosti po Nisu-nevidene.Stidite se svi koji ste tu.

  • profesionalac

    22:24 // 31. 10. 2014.

    Ika izgleda dobio posao u nekom JP....

  • Vladimir D. Zivkovic

    15:02 // 31. 10. 2014.

    Sto da ne - ima se, moze se. Lepo mladi svrseni studenti sada imaju izbor: jal' ti u konzulat po iseljenicku vizu, jal' ti u Obrenovicevu po clansku kartu i posao?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: