Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 27. 6. 2018.

| Politika

Novi većnik preuzeo resore obrazovanja i poljoprivrede u Nišu

Autor:V. MilićIzvor:Južne vesti
Mirko Zečević većnik
Žečević konačno zamenio Aleksova; Foto: JV/V. Milić

Predsednik Gradske organizacije penzionera Mirko Zečević seo je u fotelju niškog Veća, te je danas kao član dizao ruku izjašnjavajući se o tačkama koje su bile na dnevnom redu. S obzirom na to da je u Gradskoj kući nasledio Svetozara Aleksova, njemu su pripali resori obrazovanja i poljoprivrede.

S obzirom na to, Zečević je kazao da će mu jedan od prioriteta kao članu gradskog veća biti - da u školama koje su na selima uslovi budu približni kao onima u gradu.

Osnovno je nešto što smo već pokušali da definišemo, a desinisaćemo ga ovih dana, da škole u seoskim područjima približimo uslovima rada i uslovima izvođenja nastave školama koje su na gradskom području - rekao je Zečević.

Podsetimo, Svetozar Aleksov (PUPS) je još februara postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike, a iako je bilo poznato da će ga u Veću Niša zameniti Zečević, tačka o imenovanju novog većnika je povučena sa sednice Skupštine u martu. Zbog toga se tek na poslednjem dugoodlaganom zasedanju, na dnevnom redu našla i ova tačka, te je novi većnik preuzeo fotelju.

Inače, Zečević je na čelu Gradske organizacije koja je delila "senior kartice" penzionerima, ali samo ukoliko su njihovi članovi.

Ovaj penzionisani oficir je član PUPS-a od 2011. godine, a u partiji obavlja funkciju sekretara Gradskog odbora. Osim toga, u materijalu tačke za njegovo imenovanje na Skupštini bilo je navedeno i da je više godina bio sekretar odborničke grupe u Skupštini Grada.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ZASTAVNIK-penzioner Jova

    14:12 // 28. 6. 2018.

    Pa sa ovim gospodinom igram stalno domine i tablić.Otkud on u ovoj priči.Zašto mi uzimate partnera?Nije fer.Imate ove mlađe,sposobnije,pustite nas matore da se zabavljamo.Stalno mi se žali na prostatu,na reumu a vi mi ga uzimate da mlati praznu slamu tamo kod vas.

    • prof dr CVETKO prvi

      15:00 // 28. 6. 2018.

      @ZASTAVNIK-penzioner Jova :
      Eeeee... njima takvi i trebaju . Sa "problemima" , koje će im rešiti ! Mali problemi - brzo rešavanje . A narod je mnogobrojan i koj' će reši probleme naroda - ne isplati im se angažovanje , jer ne mogu da reše te probleme !

    • Tivat

      18:26 // 28. 6. 2018.

      Zato sto je ,jedan od vas-zastavnik Dzemo,celicna krila nase Armije,zastavnik Dzemo,sve pusti u grad,kad se napije!

  • Smuk

    13:36 // 28. 6. 2018.

    Kako li znaju da ih "pronadju" ?
    Jesu nepismeni ali su poslušni !

  • Nenad 2008

    11:18 // 28. 6. 2018.

    Podivljali ste. Oguglali. Ne fermate ni cara ni ćesara. Imate li komšije, drugare iz škole, rođake, prijatelje ? Kažu li vam šta? Ili beže od vas kao od gubavih. Na kraju radnog dana, zapitate li se, šta ste radili. Ima li koristi kakve. Strpali ste školstvo i poljoprivredu u jedan džak!? A, na čelu ujdurme, penzionisani oficir. Koliko ih je nezaposlenih, a sa iskustvom? J..o vas ko vas izglasa.

    • Smuk

      15:33 // 28. 6. 2018.

      @Nenad 2008 :
      Ima ih mnogo što su ih izglasali ! Mora da stanu u red - da bi došli svi na ....red ! Za onodenje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: