Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 29. 7. 2022.

| Politika

Odbornik Stanković: Niška vlast selektivno asfaltira ulice, tamo gde ima glasača

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Miodrag Stanković
Odborničkom inicijativom će tražiti asfaltiranje pojedinih ulica; foto: Koalicija "Niš, moj grad"

Mnogi građani Niša gaze blato jer gradska vlast ulice rekonstruiše selektivno i zloupotrebljava novac iz budžeta, smatra odbornik koalicije “Niš, moj grad” Miodrag Stanković. Najavljuje da će podneti odborničku inicijativu kojom će tražiti od nadležnih da asfaltiraju ulice u Medoševcu i Gornjem Komrenu.

Stanković traži od gradske vlasti i da ne odlučuju koje će ulice asfaltirati na osnovu toga da li tamo žive članovi njihove partije.

Građani su zabrinuti jer smatraju da se njihove ulice ne rade jer su politički nepodobni. Kažu da se ulice selektivno asfaltiraju po političkoj pripadnosti. To ne sme da se radi, zato pozivam čelnike gradske vlasti da povedu računa i prioritetima kada je reč o rekonstrukciji ulica - navodi on.

Dodaje da je to zloupotreba institucija i budžetskog novca u stranačke svrhe. Kaže da se dosta žitelja Medoševca i Gornjeg Komrena žali da tamo nema novih škola, vrtića, ali ni radova na ulicama.

Stanković ističe da se Medoševčani žale da se Ulica Igora Stanojevića ne radi, iako smatraju da je prioritetna.

I stanovnici Gornjeg Komrena imaju slične probleme, tvrdi Stanković, jer su predali peticiju sa više od 150 potpisa kojom traže razgovor u Direkciji za izgradnju, ali ni to nije pomoglo, pa pretpostavljaju da je nedovoljan broj glasova za vladajuću stranku u tom naselju jedan od razloga. Tu je sporna Ulica Braće Stojanović, koja nema asfalt.

Stanković zaključuje da će podneti odborničku inicijativu, kojom će od gradske vlasti tražiti da ti problemi budu rešeni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale

    18:16 // 2. 8. 2022.

    Gosp.Stankoviću,kao i u vreme DS-a i svih ostalih stranaka koje si bile u većini u svoje vreme, isto se i sadaradi. Nikakvih razlika nema, ama baš. Niti će biti, zato što ova država tako funkcioniše. A svi Vi političari ste "završili" takvu školu da zamajavate narod kako se borite za sugrađane, a ustvari borite se za privilegije tj. za sebe. E to je poenta cele priče.

  • Radmila Komren

    15:06 // 29. 7. 2022.

    Jedna sam od potpisnica peticije da se rekonstruiše ulica Braće Stojanovića u Gornjem Komrenu, evo koliko već čekamo i ništa. Hvala Stankoviću i Bojanu Živkoviću mom komšiji, što se bore da ne gazimo blato a samo na 3 km smo udaljeni od grada

    • Komrenac

      16:02 // 29. 7. 2022.

      Baš će oni da ti gu rekonstruišu, pošto se kuneš u nji, pozovi gi na večeru!

  • Pavle Zdravkovic

    15:03 // 29. 7. 2022.

    kad krenu sad sa grebanim asfaltom, ima tek da vidite kupovinu glasova

    • Lela

      22:02 // 29. 7. 2022.

      Po tome je poznat Bata Vučković

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: