Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 19. 1. 2020.

| Politika

Osuđivana SNS odbornica iz Niša podnela ostavku iz zdravstvenih razloga

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
mirjana miladinović
Miladinovićeva podnela ostavku iz zdravstvenih razloga; foto: V. K.

Mirjana Miladinović, članica Srpske napredne stranke i doktorka u Specijalnoj bolnici “Gornja Toponica”, koja je krajem prošle godine bila osuđena na 3 godine uslovne kazne i 100.000 dinara zbog korupcije, podnela je ostavku na mesto odbornika u niškoj Skupštini. Kaže da je razlog za to njeno zdravstveno stanje.

Miladinovićeva je ostavku “iz ličnih razloga” podnela 13. januara. Ona kaže da je razlog za ovakav čin njeno zdravstveno stanje.

Zdravstveno stanje je jedini razlog što sam podnela ostavku. Ne mogu da idem na sastanke - navodi Miladinovićeva.

Inače, ona je novembra 2019. godine osuđena na 3 godine uslovne kazne - odnosno godinu dana zatvora ukoliko u tom periodu prekrši zakon - i da plati novčanu kaznu od 100.000 dinara, jer je, prema optužnici, tražila i uzela više od 400.000 dinara da bi pomogla odlazak u invalidsku penziju jednoj osobi.

Miladinovićeva, koja je ranije tvrdila da se uopšte ne radi o njoj, sada kaže, uprkos presudi, da nikakve pare ona nije uzela.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    16:03 // 20. 1. 2020.

    UvatIo gu stres od korupciju i od kaznu....

  • Marko

    12:16 // 20. 1. 2020.

    Ko bar malo poznaje Mirjanu zna da je ozbiljan strucnjak i da je izlecila i pomogla bar pola gradu, zalagala se za ispravne stvari a kada je zelela da se kandiduje za Direktora Toponice kao iskusan strucnjak i pomogne ostatku naroda smestili su joj jer protiv prevaranata je tesko. Uspevaju samo oni koje jos nisu "ufatili" a posten narod ovako ispasta kao mnogi strucnjaci. Razmislite o tome

  • Дракче

    12:15 // 20. 1. 2020.

    Хммм, да ли је само један случај, а да ли и само она или и остали чланови комисије,... Па биле још неке афере. А тек колико је Динкић пре избора средином прве деценије убацио међу пензионерима који ни динар нису уплаћивали и ПИО, а довољно било уплатити 1000 Е на неки рачун, питање да ли и ПИО-в, и ето пензионер.Колико ли их 10-тина хиљада или можда 100-не хиљада. А ова јадна женица само 1-ног

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: