Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:54, 8. 5. 2020.

| Politika

PSG izlazi i na lokalne izbore, pozivaju Nišlije da im se pridruže

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Niš centar
Predizborni preokret; foto: Davorin Dinić

“Znamo da će biti teško, prljavo i opasno” - tako naredne izbore i kampanju komentarišu iz niškog Pokreta slobodnih građana, ali pozivaju Nišlije da im se pridruže u opozicionoj borbi. Ovaj Pokret odlučio je danas da izađe na izbore 21. juna na svim nivoima jer, kako kažu, dok je ove vlasti - ne mogu se nadati ničem dobrom.

PSG je danas odlučio da promeni raniju odluku o bojkotu i izađe na izbore, a posle ovog predizbornog preokreta kažu da su potpuno svesni činjenice da izbori neće biti ni slobodni, ni demokratski, kakve Ustav Republike Srbije garantuje.

Složili smo se da krenemo u borbu sada, jer dok je ove vlasti, ne možemo da se nadamo ničemu drugom osim još većim poniženjima, lažima, krađama, političkim hapšenjima, progonima, klevetama iz botovskih brloga koje plaćamo našim novcem - navode iz PSG.

Iz ovog pokreta navode da su dva meseca vanrednog stanja i opasnost od pandemije korona virusa ukinuti odlukom Aleksandra Vučića koji je, kako oni kažu, na kocku stavio živote svih građana zarad sopstvene koristi.

Zarad daljih maltretiranja naroda koji će, ako i sada propustimo šansu da učinimo sve što možemo, nastaviti da živi u grču, strahu, bedi i očaju, pod huliganskim, pljačkaškim čizmama naprednjačkih hordi. Mi, u niškom PSG, ne plašimo se njih, nego naše dece koja se pakuju da odu iz ove jadne zemlje čim se granice za njih otvore. Naša su deca dobra i vredna. Njihovi roditelji kupuju im knjige, ne diplome. Trebaju nam ovde - naglašaju iz PSG.

Za sebe kažu da su odgovorni ljudi koji se, kako kažu, ne mire sa daljim uništavanjem Srbije.

Znamo da će biti teško, prljavo i opasno. Potrebni su nam svi naši prijatelji, sve naše porodice, svi građani čiji je duh slobodan da zajedno stanemo na crtu ovoj pošasti, sačuvamo ovo što je ostalo od našeg grada i naše zemlje i napokon ozbiljno krenemo da gradimo društvo dostojno svakog građanina Srbije. Pridružite nam se - pozivaju iz PSG.

Podsetimo, izbori su 21. juna, izborni proces treba da bude nastavljen, a glavna tema u opoziciji je ko izlazi, a ko bojkotuje. Savez za Srbiju je i dalje u bojkotu, a PSG je prelomio danas da izađe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Macan

    20:46 // 10. 5. 2020.

    Će vladamo na ovi plostoli još sto godine.

  • Milun SNS

    12:01 // 10. 5. 2020.

    Nišlije već tradicionalno glasaju za predsednika Vučića.

  • ђура

    05:50 // 10. 5. 2020.

    Смук , ја сам грађанин а не поданик . Потпуно свестан своје улоге грађанина послодавца !.
    Уживам да гласам .

    • Smuk

      17:02 // 10. 5. 2020.

      Bre... bravo dečko , malo sam sumnjao ali - izvini !
      Sve najbolje i važno je glasati a ne podviti rep ! Pozdrav

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: