Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:39, 18. 3. 2019.

| Politika

SNS organizovao skup podrške Vučiću ispred niške Opštine Pantelej

Autor:J. Adamović, V. MilićIzvor:Južne vesti
Miting-SNS-Pantelej-foto-J.-A-(5)
Kontramiting demonstrantima koji su juče opkolili zgradu Predsedništva; Foto: J. Adamović

Noseći parole "Pantelej uz Vučića" i "Dole fašisti i ljotićevci", više stotina građana, članova Srpske napredne stranke, opštinsko i deo gradskog rukovodstva, nekoliko direktora gradskih preduzeća i ustanova, okupilo se ispred zgrade Opštine Pantelej u Nišu. Kontramiting beogradskim protestima ispred zgrade Predsedništva, bio je, poručili su, povod da se okupe.

Poruka koju je predsednik Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević poslao okupljenima, ali i predsedniku Srbije i vladajuće partije, bila je da nastavi da ih vodi, te da su oni protiv "divljaštva". Miting-SNS-Pantelej-foto-J.-A-(2) Poručili predseniku Vučiću da su uz njega; Foto: J. Adamović

Huliganima nije mesto ovde i ne mogu da ruše vlast jer to nije moguće nigde u svetu. Dajemo mu maksimalnu i punu podršku i sve ćemo da uradimo kako bismo ga podržali - rekao je Vasiljević.

Slika koja je večeras mogla da se vidi ispred Opštine Pantelej u Nišu, za šefa Odborničke grupe SNS u niškom parlamentu i bivšeg gradonačelnika Niša Zorana Perišića, poruka je da narod želi aktuelnu vlast.

Nas je mnogo više od ove šake jada koja hoće da zamaže oči - rekao je Perišić.

Da je SNS mnogo jača partija, čak najjača na Balkanu, poručio je poverenik naprednjaka u Nišu Zvezdan Milovanović.

Deo naprednjaka na skup je dosao gradskim autobusom na kome je pisalo "poseban linijski prevoz". Okupljeni su skandirali "Aco Srbine" i mahali zastavama, a sa razglasa su se čule kosovske pesme. Skup je počeo oko 18 sati, a prema još nepotvrđenim informacijama, poziv je stigao iz Opštinskog odbora SNS Pantelej.

Podsetimo, lokalni odbori SNS sa juga Srbije još juče su sazivali hitne sastanke kako bi organizovali mitinge podrške Aleksandru Vučiću, protiv koga su juče u zgradi Predsedništva protestovali građani.

Niški naprednjaci su izdali i saopštenje u kome su podržali Aleksandra Vučića.

Srbiju ne mogu uzdrmati fašisti i tajkuni, zato što uz Aleksandra Vučića danas stoje svi pristojni građani. Njegov rad pokazuju rezultati, a to su kilometri izgrađenih autoputeva, pruga i gasovoda i dve stotine novih fabrika i fabričkih pogona, koji znače posao i život za građane Srbije. Mi, Nišlije, najbolje to znamo jer je šest fabrika koje je Aleksandar Vučić otvorio u našem gradu promenilo živote mnogih porodica. Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića i njegovu politiku - naveli su.

U saopštenju su dodali i da su dešavanja tokom vikenda u prestonici zapravo reakcija opozicionog Saveza za Srbiju na opadanje podrške građana protestima "1 od 5 miliona".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milica

    17:08 // 19. 3. 2019.

    *khm* sendvičari *khm*

    • Tivat

      19:46 // 19. 3. 2019.

      Cak i pekar koji im pravi sendvice mora da ima njihovu knjizicu,da im drzavna lova ostane, a pod patronatom Unije pekara Nisa.

  • Mire

    14:02 // 19. 3. 2019.

    Ovoliki broj minusa... šta je sa ovim gradom? Bot do bota....zato nam je i ovako, kako nam je :(

    • Mara

      10:03 // 20. 3. 2019.

      To im je "posao". Zbog toga se nalaze na platnim spiskovima javnih preduzeća.

  • Goran B

    13:20 // 19. 3. 2019.

    Jel to zbog rupa na putu doslo samo par stotina?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: