Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:55, 5. 6. 2020.

| Politika

Srpska desnica na izborima u Nišu, kažu na listi su srpski domaćini

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti
desnica foto FB strana desnica
Desnica pod brojem 11; foto: FB strana SD

Stranka Miše Vacića imaće svoje kandidate i za odbornike niške Skupštine. Lista “Srpska desnica za domaćinski Niš” biće na broju 11 na listićima za izbore u Nišu, a prva na listi je doskorašnja predsednica parlamenta u Niškoj Banji Suzana Stamenković.

41 ime je na listi Srpske desnice za izbore u Nišu, a Stamenkovićeva kaže da je 90% njih novo u politici i da su to sve srpski domaćini.

desnica suzana foto fb strana desnica Prva na listi Suzana Stamenković; foto: FB strana SDTakva je i politika koju Srpska desnica zastupa - domaćinska.

Činjenica je da je u našem programu najbitnije srpstvo, patriotizam, borba za srpskog seljaka i porodicu sa više dece. Za majke i trudnice, borba za srpskog domaćina - kaže Stamenkovićeva.

Na listi ima tehničara, penzionera, vojnih penzionera, ekonomista, trgovaca, električara, studenata, inženjera, ali i tumača za znakovni jezik. Kompletnu listu pogledajte - ovde.

Listu je, kako su objavili na svom FB profilu, podržali građani Niša sa 1.300 potpisa.

Stamenkovićeva kaže da su liste predate i u opštinama Niška Banja, Medijana, Pantelej i Palilula.

Podsetimo, Srpska desnica u Nišu je bila i deo vladajuće većine i to prelaskom upravo Suzane Stamenković iz Pokreta socijalista u stranku Miše Vacića.

Nakon toga je Desnica zakupila lokal u centru Niša, kod Margera čija je mesečna renta 3.000 evra, a sam Vacić je rako da to plaćaju donatori. Inače, Srpska desnica je od pojedinaca okarakterisana kao državni projekat posebno nakon ultradesničarskih ispada lidera stranke u Bujanovcu i Šapcu, ali se SNS od toga ogradio i osudio te nastupe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gorski

    12:01 // 7. 6. 2020.

    Od komuniste do fasiste , sta je uticalo da se promeni ideologija? Mogu samo da se secam! Ovo nije vise politika, ovo je haos! Za ovakve politicare ,treba da se ukinu plate i onemoguci da kradu. Pa da vidimo onda koliko bi ih ostalo u politici.

  • gari

    09:05 // 6. 6. 2020.

    Znate li vi šta je desnica, kakva je politika tih umobolnika???? Srpski "domaćin", srpske "vrednosti"... Žao mi je što živim pored ovakvog narda!!!! Dedovi nam se okreću po grobovima, za šta i za koga su oni ginuli... Treba mnogo da se "pročistimo"!!!!!!!

    • Zlobnik

      13:22 // 6. 6. 2020.

      @gari : Pravoslavlje ne priznaje čistilište i neki ne mogu da se "pročiste"... idu u raj ili u pakao i to po svom izboru! Izgleda mi da mnogi biraju drugu "soluciju" , koja im se , po njihovom shvatanju, više "isplati"... ili su "oni" , možda, katolici !!!?????
      Plate, za oprost svojih grehova i nastave kako su navikli !

  • Čudesni dribling

    07:40 // 6. 6. 2020.

    Ovi predstavljaju sve ono što su SNS i AV u suštini svojoj, samo u rukavicama!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: