Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 7. 10. 2013.

| Politika

Tuča odbornika u Kuršumliji

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
sukob-1.jpg

Nakon što su odbornici opozicije blokirali danas rad Skupštine zahtevajući direktan prenos na lokalnoj televiziji, došlo je i do fizičkog sukoba kada je zamenik predsednika Skupštine Goran Stošić nasrnuo na odbornika DS Slavišu Punišića.

Veći incident izbegnut je zahvaljujući obezbeđenju i odbornicima koji su sprečili ozbiljniji sukob Stošića i Punišića, a svemu je prethodila razmena uvreda i psovki.

Do koškanja je najpre došlo i između odbornika URS Radiše Novičića i skupštinskog obezbeđenja koje mu nije dozvolilo da se obrati odbornicima za govornicom.

2 Nekoliko minuta trajalo je ubeđivanje, povlačenje i guranje između obezbeđenja koje nije dozvoljavalo odbornicima opozicije da priđu govornici, sa obrazloženjem predsedavajućeg da su isključeni sa sednice zbog ometanja zasedanja.

- Ovo je sramota da se ne dozvoljava odbornicima opozicije da govore i da ono za šta se zalažu čuju svi stanovnici Kuršumlije. Mi iz Demokratske stranke podnećemo krivičnu prijavu protiv svih čelnika opštine i zamenika predsednika Skupštine zbog fizičkog nasrtaja na odbornika Punišića - kaže Vesna Jakovljević, odbornica DS kojoj je skupštinsko obezbeđenje jedinoj iz redova opozicije dozvolilo da govori za skupštinskom govornicom.

Nešto kasnije su se strasti smirile, pa je skupštinska većina izglasala sve odluke predviđene Dnevnim redom uz prisustvo četvorice pripadnika obezbeđenja i odbornika opozicije koji su stajali ispred stola predsedavajućeg.

Podsetimo, ranije danas došlo je do verbalnog sukoba jer je opozicija bila nezadovoljna zbog toga što sednica Skupštine nije uživo prenošena na lokalnoj televiziji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • DUKI

    08:29 // 8. 10. 2013.

    Ovo može samo u Kuršumliji,svi pametni su otišli,a još pametni su se povukli i nemaju sa kime da rade.Ex,koje u vlasti,zato niko od inestitora neće da dođe,nema sa kime dase dogovara.Vanredni izbori..

  • xyz

    22:15 // 7. 10. 2013.

    Svaka cast..Ce se pobiju samo da bi narodu bilo bolje...

  • Dragan Vukadinovic

    21:05 // 7. 10. 2013.

    Како препознати политичара са лаже?

    Па, померају му се усне!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: