Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 14. 3. 2016.

| Politika

"Ujedinjena opozicija nije rešenje za Niš"

Autor:B. J.Izvor:Južne vesti
pzp
Stojiljković kaže da je ujedinjena opozicija imala svoju šansu; foto: PZP

"Niška opozicija predvođena Demokratskom strankom ne garantuje glasačima da nakon izbora neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom i zbog toga Pokret za preokret nije učestvovao u pregovorima", kaže za “Južne vesti” Nemanja Stojiljković, predsednik Gradskog odbora ovog pokreta.

Stojiljković dodaje da su se sa predstavnicama Demokratske stranke videli jednom, ali da je odlučeni da ne bude nikakvih daljih pregovora.

Isti ljudi su na vlasti već 20 godina, imali su dovoljan broj šansi, a ništa nisu uradili. Koalicija DS, SDS, Rusinska stranka i LDP nije rešenje jer su pojedine stranke iz udružene opozicije učestvovali u izvršenju vlasti posle lokalnih izbora zajedno sa SNS - kaže Stojiljković.

Najveći problem na političkoj sceni je što strankama omladina “služi za lepljenje postera”, a lideri partija ne podržavaju mlade i dodeljuju im neprolazno mesto na izbornoj listi.

Mladi nemaju političkog prostora da iskažu svoje probleme i situaciju u kojoj se nalaze, zato svega 5 % mladih i izlazi na izbore - objašnjava Stojiljković.

U Pokretu za preokret još uvek nije potvrđeno da li izlaze na lokalne izbore. Trenutno, kako kaže Stojiljković, vode pregovore sa Novom strankom, Reformistima, Socijaldemokratskom unijom i Pokretom za toleranciju, a ishod bi trebalo da bude poznat ovih dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojko

    14:33 // 3. 1. 2017.

    Ispostavilo se da je bio u pravu, potvrda toga je preletanje odbornika NPS,SDS , uz SNS na Paliluli , nekih clanova na Gradu tako.....Mlad a mudar

  • Idemo levo

    09:45 // 18. 3. 2016.

    Potencijal imaju levica, nova, preokret, sobzirom da ih podrzavaju,levicu, nups, pokret pravda, ekonomski pokret, a preokret, udruženje efektiva i sindikat penzionera ovo je prava stav dok ds ldp cirko bane zaista metla...

    • nemanja

      11:28 // 18. 3. 2016.

      Idite vi Levo ali bez Nove jer zivkovica ne vole u ovom gradu kao i BAneta,Cirka,pa i sve one Nislije koje ostavise ovaj grad odose u Beograd jedini Dinic ostao ovde i bori se sa alama. Preokret mlad i slavisino iskustvo to je rezultat....

    • Мирјана

      22:18 // 19. 3. 2016.

      Otisli su na pravu stranu LEVO, bravo za vas , i SDU, uz mladost i Iskustvo levice,nekada koalicije za Nis i njihovog rada na PAnteleju mladima daju sansu bravo a ne Ko bane i ovi sve naj bolje znaju Bravo !

  • Omladniski Gradjani

    21:01 // 17. 3. 2016.

    Idemo omladino , Perisicu PEDALA ! Bane PEDALA,Domazet PEdala Miklica Pedala zalutao u NIs :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: