Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:04, 10. 4. 2012.

| Politika

Višnjić: Kliničkim centrom da upravlja Grad

Autor:A.S.Izvor:Južne vesti
visnjic

Gostujući u emisiji «15 minuta» na Južnim vestima, dugogodišnji dekan Medicinskog fakulteta i kandidat Reformističke stranke za gradonačelnika Niša dr Milan Višnjić, ocenio je kao lošu situaciju da institucijom kao što je Klinički centar ne upravlja Grad, već Vlada Srbije.

- Nemamo prava da postavimo prave ljude, nemamo prava da postavimo direktora, nemamo nikakva prava – kaže Višnjić.

Višnjić je potvrdio da su Reformisti i URS letos bili blizu dogovora o saradnji, ali da na sastanku lidera dve partije, Mlađana Dinkića i Aleksandra Višnjića nije postignuta saglasnost oko pozicije predstavnika Reformističke stranke na republičkoj izbornoj listi.

- URS je predložio da kandidat iz Niša bude 33-34. na listi, što objektivno znači da on nikada neće ući u parlament. Zašto praviti koaliciju sa nekim kad nikada nećeš ući u parlament. Ta koalicija objektivno nema svrhe - rekao je Višnjić.

 

Iako Reformističkom strankom rukovodi njegov sin, Aleksandar, dr Višnjić formalno nije član te partije, a svoju odluku da se ne učlanjuje u stranku pojašnjava idejom da «se nauka u struka drže dalje od politike».

- Reformistička stranka ima jednu strašno dobru poruku, strašnu politiku. Ona hoće da angažuje sve potencijale Niša da bi nama bilo bolje. Sve stručne potencijele koji nisu ni u jednoj stranci. – zaključio je Višnjić.

 

Emisija "15 minuta" emituje se svakog radnog dana od 14 sati na Južnim vestima. Autor i voditelj je Zoran Zoza Marjanović.

Snimak cele emisije možete pogledati u nastavku teksta. 

"15 minuta" - 9. april, gost dr Milan Višnjić, Reformistička stranka

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Don Johnson

    16:08 // 18. 4. 2012.

    Nisam clan njegove stranke pa da ga nesto zastupam, covek je klasa za njegove protivkandidate. Covek je priznat u svetu, za diplomu nije isao u juznu pokrajinu ili na neki megatrend. Profesor, doktor, naucnik. Ako sagledavamo struku, zvanje i uspeh on je broj jedan u odnosu na ostale. Ne znam kakav je covek, nismo prijatelji niti sam mu student. Pretpostavljam da ni ostali kandidati nisu casne sestre. Cika guslar je bio faca za njih pre nego sto je iko znao da ovi postoje. Stranka mu je mala i slaba a posebno je kvare njeni predstavnici u opstini Pantelej tako da tesko da postane gradonacelnik.

  • Baba Ljubinka

    22:27 // 12. 4. 2012.

    Ovaj ko kosovka devojka...da se jadan za zelen bor vata, i on bi se zelen osusio.....nemoj guslare vise da brines o ms pacijentima, ko boga te molimo...pocni da spremas cetkicu za zube , za prdekanu....da ne koristis tudju...tamo ces da budes u boljem drustvu nego sto si ti ,mozda postanes i bolji covek, cuda se desavaju

  • Sreten Grašo

    15:08 // 10. 4. 2012.

    REFORMISTI, SAMO NAPRED !!!
    NEKA NAŠI SUGRADANI NE PRIČAJU DA NEMAJU IZBORA NITI DA SU SVI ISTI. NIJE TAKO. KAD NEKO USPEŠNO RUKOVODI JEDNOM VISOKO OBRAZOVNOM USTANOVOM I PROMOVIŠE NA TAJ NAČIN I GRAD I ZEMLJU SVUDA U SVETU NA NAJBOLJI NAČIN, MOŽE SE PRETPOSTAVITI KAKAV ĆE BITI NA POSLOVIMA UPRAVLJANJA GRADOM. GOSPODO SRBI, MANIMO SE PRAZNIH PRIČA I SRPSKOG SINDROMA DA NAM SMETAJU USPEŠNI I OSTVARENI LJUDI I POČNIMO DA VERUJEMO U LJUDE ČIJA DELA NISU I NE MOGU DA BUDU DNEVNO POLITIČKA AKTUELNOST. INTEGRISANA LIČNOST, PORODIČNI ČOVEK, VRHUNSKI STRUČNJAK I NAUČNI RADNIK, UVAŽENI PROFESOR, ČOVEK KOJI JE URADIO ONO ŠTO DRUGI NISU UMELI, ZNALI I SMELI - PROF. VIŠNJIĆ - NOVI GRADONAČELNIK NIŠA. SAMO NAPRED!!!!

    • marija

      23:40 // 10. 4. 2012.

      Napriča gluposti i ostade živ. Još si se i izdrao! Bivši sam student med.fakulteta i mogu na prste jedne ruke da nabrojim ko ima pozitivno mišljenje o njemu. Jedino objašnjenje za tebe je da si član njegove stranke i da se nadaš mestu za sebe ili svoje bližnje u nekoj državnoj instituciji kad postane 'gospodar' grada...što se naravno neće desiti. :)

      A sin mu je još veći biser...bivši kolega je za par desetina evra dobio ispitna pitanja od njega za njegov ispit.

    • malecka

      17:36 // 11. 4. 2012.

      @marija

      E pa, Marija, očigledno je da iznosite neistine! Vidite, taj čovek je OD STRANE RADNIKA FAKULTETA biran za dekana 12 godina. A ne verujem da ih ukupno ima samo toliko da ih Vi možete izbrojati na prste. Ima im mnooogo više. Da ste stvarno studirali na Medicinskom fakultetu, bar to bi znali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: