Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 16. 1. 2018.

| Politika

Vučić: Veselji u Niš može samo kao turista, na vojsku da zaboravi

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
vucic
"U Niš turistički"; foto: JV/A. K.

Na ulazak sa vojskom i osvajanje Niša, kako kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji, može da zaboravi i dodaje da je dobrodošao jedino turistički i da "vidi fabrike i popije kafu".

Komentarišući Veseljijevo upozorenje da se “Albanci neće zaustaviti do Niša”, Vučić je rekao da može da dođe da bi video “nešto lepo", kao što je industrijska zona, ali ne i u osvajački pohod.

Naš odgovor Kadriju Veseljiju je da neće stići i da će Niš samo ostati jedan lep grad, najlepši, koji je u blizini mesta gde su odrastali. I mogu da dođu samo kao turisti i dobri građani koji žele da vide nešto lepše i drugačije od onoga što vide svakodnevno. Neka dođu da popiju kafu, da vide fabrike, jedan lep evropski grad - rekao je Vučić.

Vučić je Veseljiju odgovorio na konferenciji za medije koja je organizovana povodom ubistva Olivera Ivanovića, opozicionog političara sa Kosova i lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Vučićevo pominjanje fabrika i investicija u trenutku kada je ubistvo Ivanovića potreslo celu Srbiju, osudio je na Tviteru Slaviša Lekić, predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Podsetimo, govoreći na obeležavanju godišnjice masakra iz 1999. nad kosovskim albancima u selu Račak, predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji upozorio je Srbiju da "ne pokušava da se vrati", jer se, kako je rekao, Albanci "neće zaustaviti do Niša". Kosovski novinari smatraju da se Veselji, pre svega, "obraćao kosovskoj publici".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ludaci

    18:26 // 19. 9. 2018.

    Nek dodje cekaju ga komrenci

  • vajs

    23:21 // 18. 1. 2018.

    jednog dana imacemo nekog drugog za predsednika, neka mandat lepo prodje, veliki broj ljudi zavisi od vladara iz sns, tako je kako je, a zamislite kad svane dan sa novim predsednikom /kad prodje 5 godina ovog vladara/... mnogo nas mraci, samo se pitam da li je srpska inteligencija zaista nemocna i da mediji samo predsednika vide kao svetionik... kakav veselji, pa on nema vremena da misli o nama

  • Nishlija

    11:00 // 17. 1. 2018.

    Nemoj vise da nas branis!. Pitam se ko je potpisao granice, carine, internacionalni broj, implementirao policiju i sudstvo u Tacijevu i Haradinijevu vladu, "oslobodio" most,...??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: