Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 20. 7. 2012.

| Politika

Živković isključen iz opštinskog odbora DS?

Autor:M.S.Izvor:Danas
zoran zivkovic
Zoran Živković; foto: glasackakutija.com

Opštinski odbor Demokratske stranke na Vračaru dobio je nalog iz vrha da isključi proizvođača vina Zorana Živkovića iz tog odbora, piše dnevni list Danas.

Bivši premijer i gradonačelnik Niša, pak s druge strane rekao je da nema informaciju o tome da je neko inicirao njegovo isključenje, ali "da to ne znači da takve inicijative ne postoje".

Živković je, inače, poslednjih nedelja najavljivao da će biti kandidat na internim izborima za prvog čoveka ove stranke, te se njegovo navodno isključivanje dovodi u vezu sa tim.

- Pre oko 15 dana uredno dobio sam poziv od opštinskog odbora Vračar i sve materijale da prisustvujem njihovoj sednici i učestvujem u glasanju. Ne znam da sam u međuvremenu isključen iz tog odbora - saopštio je Živković za Danas.


Demanti @BaneKuzmanovic bane kuzmanovic twitter

Nakon objavljivanja informacije o navodnom Živkovićevom isključenju, Branislav Kuzmanović, funkcioner DS i aktuelni predsednik Opštine Vračar, demantovao je to preko twittera.

- Niti je pokrenut, niti se vodi disciplinski postupak protiv Z. Ž. Bilo bi cool da imamo ozbiljne novine, sud, stranke...

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miljan Dejanovic

    22:43 // 24. 7. 2012.

    Prazne su vam price drugovi!
    Problem lezi u tome sto smo zemlja zivkovica,mi smo zivkovici i zivkovici su svuda oko nas,mislim da je tesko ali da je jedini nacin da iskorenimo tj. ublazimo lose,mrznjom okovane manire time sto cemo se baviti sobom i svojim "postenjem",a ne nekim zivkovicem (kurta-murta)

  • Simpatizer

    18:36 // 22. 7. 2012.

    Kakav takav ali Zoran je tatko za ove indijance iz DS. I funkcionalno i intelektualno. O praksi necu ni da govorim. Ko je vukao za Nis od kad Zorana nema u politici???

  • bivsi clan DS

    14:29 // 20. 7. 2012.

    Branislave , nisi ti Branislav. Ti si sluzbenik Djilasa, Borisa i drugih luzera iz kruga dvojke DS-a koji se plase Zorana. Dobro je sto ga se plase. Ima i zbog cega. Kad se Nis,KG, Leskovac, Cacak, Uzice dignu, ode beogradska salonska elita van zemlje. Zivi bili pa videli.

    • Milan petrovic

      16:01 // 20. 7. 2012.

      ако те разумем хоћеш да кажеш да ће Зоран да се бори за југ?!

      То је човек који је окренуо леђа Нишу и који га се никад није сетио.

      То је пример сноба и покондираног мозга коме је зинуло дупе за квази џет сет наше труле престонице.

      Није инвестирао ни један динар на југ од државних пара за пропао бизнис с вином.

      Требају нам искрене локалпатриоте и патриоте а не блефери.

    • Branislav Petrovic

      21:52 // 20. 7. 2012.

      E bre bivsi clanu DS-a.Ovo tvoje pisnije mirise mi na neka davna vremena kada se ljudima bez razloga nesto prisivalo.Znas ono kao izdajnik,spijun,lokator,dousnik itd.
      Ti kao bivsi clan trebalo bi da znas kako je bilo dok je Zoran vodio stranku.Trebalo bi da znas isto tako ko je i kada pokrenuo proteste u gradu 90 tih godina.Trebalo bi da znas kakav uticaj i autoritet je imao on kao prvi covek stranke i grada u ono vreme.Znas verovatno da je bio leva i desna ruka pok.Djindjica.I da vise ne pricam,ti kao bivsi verovatno vise znas od mnogih.Voleo bih i ja da se mnogi gradovi dignu na noge i da oduvaju salonsku elitu DS-a.Mozda se to i desi,za 10-15 bgodina.
      I na kraju da ja tebe nesto pitam?Zasto si ti "bivsi"?

    • Miško Ristić

      22:33 // 20. 7. 2012.

      Milane Petroviću, nije da Zoki ne voli Niš, nego Niš ne voli njega. Ne vole nišlije da čuju istinu, ne vole da rade, vole da političe i da zavide onima koji rade i uspevaju. Lopovi se poštuju i kuju u zvezde , a uspešni ljudi se etiketiraju. Ovde mislim na sve one sposobne i hrabre ljude koji žive i uspešno rade svoj posao. Da ne ispadne da branim samo Zorana Živkovića. A da je bio uspešan političar, jeste bio. Da kad je video da ne vredi da se trudi da narod živi bolje, kad narod hoće da živi kao stoka, jeste napustio politiku.

    • Milan petrovic

      01:30 // 21. 7. 2012.

      @мишко ристић

      оно где се слажем с тобом је да овај град осуђује сваког ко скочи изнад лошег просека, да има зависти и етикетирања. Остало што си навео једноставно нема везе са стварношћу.. Зоки је окренуо Нишу леђа а лице Београду. Он није усамљен пример. Свако ко дође до пара или образовања бежи у Београд, што је доказ великог лицемерја и лажног локалпатриотизма. Испада да заправо сви ти ”успешни” људи глуме локал патриоте док су у Нишу прикривајући и правдајући тиме своју немогућност да збришу из овог града а онда када се могућност отвори онда се заборавља локалпатриотизам и све иза себе. Таква подмуклост не сме бити праштана посебно не политичарима! Народ није глуп, свако ко је искрени и у срцу локалпатриота народ ће га ценити а лицемере и комплексаше никад!

    • Branko

      14:51 // 22. 7. 2012.

      Poslednji političar iz Niša, koji je mislio na svoj grad je Dragiša Cvetković. Svi drugi su se ponašali kao provincijalci kojima je Beograd bio misaona imenica i životni cilj. Hajdemo redom...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: