Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Politika

Predizborna debata Južnih vesti u Narodnom pozorištu - ko dolazi, ko je odbio

Glavni politički akteri i kandidati za gradonačelnika na lokalnim izborima u Nišu, učestvovaće u sredu, 22. maja od 18 sati u Narodnom pozorištu u velikoj predizbornoj debati Južnih vesti. Većina je potvrdila dolazak, prvi na listi SNS-a Dragoslav Pavlović ne odgovara na poruke i pozive, a drugi - Igor Novaković navodi da je tog dana zauzet.

(14) detaljnije
Dragan Milić; foto: JV

Dragan Milić o saradnji sa SNS-om: Nakaradne političke špekulacije za politički neinteligentne

Mogućnost saradnje sa Srpskom naprednom strankom Dragan Milić naziva glasinama i ocenjuje ih kao “nakaradne političke špekulacije u koje mogu da poveruju samo politički neinteligentne osobe”.

(49) detaljnije
Đorđe Stanković

Đorđe Stanković: 13 novih parkova na 10 minuta od svake tačke u gradu

Da bi Niš bio porodičan grad, mora imati sve sadržaje neophodne i dostupne svakoj porodici, smatra kandidat za gradonačelnika Đorđe Stanković i zato je, kako navodi, plan koalicije “Biramo Niš” izgradnja novih parkova, igrališta, unapređenje obrazovanja i bolji uslovi u porodilištu.

(41) detaljnije
Novi DSS i "Niš, moj grad"

Koalicija "Ujedinjeni – Nada za Niš": Provera imovinskih karata bivših i sadašnjih funkcionera prioritet

Borba protiv korupcije i kriminala biće jedno od najvažnijih pitanja kojim će se koalicija “Ujedinjeni - Nada za Niš” okupljena oko Novog DSS-a baviti već od 3. juna ukoliko osvoje izbore u Nišu. Najavljuju i da će pregledati imovinske karte bivših i sadašnjih funkcionera, ali i da se o prioritetima Niša neće odlučivati u Beogradu. Takođe, planiraju i aplikaciju za mobilne telefone preko kojih će Nišlije pratiti tok gradskog novca.

(15) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: