Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 17. 1. 2022.

| Sport

Borko Duronjić treće pojačanje Radnika u zimskom prelaznom roku

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Borko Duronjić
Iz Radničkog u Radnik; foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika pripremaju se za nastavak takmičenja u Superligi, a Surduličanima se pridružio i bivši fudbaler niškog Radničkog Borko Duronjić. 24-godišnji krilni napadač sa novim klubom potpisao je dvoipogodišnji ugovor.

Nakon samo šest meseci provedenih u Nišu, nekadašnji fudbaler TSC-a, Voždovca i OFK Beograda, kako kaže, nada se da je upravo Surdulica pravo mesto za nastavak karijere.

Mogu reći da je ovo pun pogodak. Drago mi je što dolazim u sredinu u kojoj mogu dobro napredovati i mislim da je Surdulica najbolje mesto za nastavak moje karijere, za moj razvoj i igru. Prezadovoljan sam uslovima i ekipom, mnoge momke znam sa terena i jako sam zadovoljan prijemom ovde. Nadam se da ću pokazati da sam pojačanje - rekao je Duronjić.

Da će Duronjić biti veliko pojačanje tvrde i u upravi Radnika, odakle se nadaju i da će upravo rođeni Banjalučanin pomoći klubu da ostvari zacrtani cilj u prolećnom delu sezone.

Borka Duronjića znamo iz utakmica koje smo igrali protiv njega i imamo mišljenje da je on igrač koji je daleko od svog maksimuma i verujemo da ćemo mu pomoći da postane ono što može, a to je najbolji igrač u ligi na svojoj poziciji, a on nama da ostvarimo svoje takmičarske ciljeve – rekao je sportski direktor Darko Gašić.

Podsetimo, fudbaleri Radnika u Surdulici će trenirati do 20. januara, dan kasnije otputovaće u Antaliju, a Duronjić, je nakon Mitoševića i Ignjatovića, treće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran

    18:53 // 17. 1. 2022.

    Jeste li normalni, bando jedna? Da li Radnicki postaje ispostava Radniku (posle Zvezde naravno) pa da svoje igrace prodaje samo Surdulici..Koji je Duronjic po redu, ne znam ni sam, četvrti ili peti koji ide u Radnik.. Rodbinske muljaže radite o svom trošku, a ne o našem ..Sad mars napolje iz "velesile"koja je to samo u novinskim napisima, da u klub dodju ljudi kojima je do njega stalo...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: