Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:16, 26. 10. 2019.

| Sport

Crvena zvezda iskalila bes na Radniku - 5 golova u mreži Surduličana

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnički Radnik
Zvezda vraćala samouzdanje u Surdulici; ilustracija; foto: Vanja Keser

Bez milosti je bila Crvena zvezda u Surdulici. Iako je izašla na teren u bitno izmenjenom sastavu u odnosu na onaj koji je doživeo debakl u Londonu protiv Totenhema pre 4 dana, uspela je da svom domaćinu Radniku da čak 5 golova, mada su dva bila iz penala i slavila sa 5:0 u 13. kolu Superlige.

Na klupi gostujućeg sastava ostali su ključni igrači poput Marka Marina, Milana Borjana i Ričmonda Boaćija, ali su oni kojima je ukazana prilika odradili posao možda i bolje od očekivanog. Surduličani, sa druge strane, nisu mogli da povežu redove, mnogo su grešili i pružili lošu partiju.

Goleadu na Gradskom stadionu u Surdulici otpočeo je Milan Pavkov, penalom u 5. minutu, nakon što je El Fardu Ben oboren u kaznenom prostoru. Aleksa Vukanović je svega 7 minuta kasnije duplirao rezultat, pošto je sam proigrao odbranu Surduličana.

Do kraja poluvremena u strelce se upisao i Ben, nakon ogromne greške golmana Radnika Ivana Kostića. On je loptu umesto svojim saigračima poslao u pravcu reprezentativca Komora, koji je spremno dočekao i sa 17 metara poslao pravo u gol.

Po povratku na teren ništa se nije promenilo. Lepa akcija srpskog predstavnika u Ligi šampiona završena je loptom u mreži Radnika, ali je sudija procenio da je pre tog pogotka Žarko Marković igrao rukom, de dosudio još jedan penal za goste.

Ponovo je egzekutor bio Ben, za velikih 4:0. Do kraja je i Argentinac Mateo Garsija iskoristio svoju šansu i jako preciznim šutem u 65. minutu poslao loptu umalu mrežu.

Radnik je sa 11 osvojenih bodova sada na 13. poziciji. U sledećem kolu, koje se igra u sredu, 30. oktobra, gostovaće Radničkom u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: