Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 11. 8. 2017.

| Sport

Crvena zvezda slomila Radnik za 4 minuta drugog poluvremena

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički ČairBulatović Čančarević Jovanović
Velika podrška za goste na stadionu u Surdulici; foto: Vanja Keser

Odbrana Radnika u prvom poluvremenu bila je na izuzetno visokom nivou, ali su u nastavku fudbaleri Crvene zvezde rešili utakmicu za 4 minuta. Na kraju meča 4. kola Super lige, odigranom na krcatom Gradskom stadionu u Surdulici, rezultat je bio poražavajuć za Radnik - 0:5, a dali su i jedan autogol.

Ono što je trener Surduličana Simo Krunić najavio, a to je nadigravanje sa Beograđanima, njegovi izabranici izdržali su samo tokom prvog dela igre, kada im je odbrana izgledala odlično. Iznenađenje za njih bio je napad Crvene zvezde, koja je po prvi put od kada ih vodi Vladan Milojević zaigrala sa dva špica - Ričmondom Boaćijem i Aleksandrom Pešićem.

Ništa značajnije nije se dešavalo do 17. minuta, kada je smislena akcija gostiju završena uklizavanjem golmana Radnika Ognjena Čančarevića Pešiću u kaznenom prostoru. Sudija je pokazao na belu tačku, a odgovornost je preuzeo Boaći i lako postigao gol. Priliku za izjednačenje imao je Frensis Kjereme, koji je uputio šut sa dvadesetak metara ka golu Milana Borjana, ali je on velikom silinom udario u prečku.

Do kraja prvog poluvremena odbrana Radnika vrhunski je funkcionisala. Tada, sve ono što nije uspevao da pokrije odlični Čančarević, branili su saigrači, a nekoliko puta našli su se i na samoj gol-liniji.

Sve se to promenilo nakon pauze, pa su od 51. do 54. minuta domaćini primili 3 gola. Prvo je Mišel Donald vrlo lagano pogodio sam ugao gola Surduličana, a odmah nakon toga Bratislav Pejčić prevideo je da je Čančarević istrčao do linije kaznenog prostora i udario glavom loptu sa namerom da mu je vrati. Nije samo nju udario već i saigrača, koji se srušio, a lopta je lagano otišla u prazan gol.

Dva minuta kasnije u strelce se upisao i Slavoljub Srnić, koji je primio loptu pred golom i prevario smetenog Čančarevića za 4:0. Nekako su se povratili fudbaleri Radnika i stvorili nekoliko odličnih prilika, ali je i Borjan u potpunosti bio na visini zadatka.

Konačan rezultat postavio je Boaći, koji je lobovao Čančarevića u 76. minutu. Tako je nastavljena odlična serija crveno-belih od 7 pobeda zaredom i to bez primljenog gola.

Surduličani sada imaju 4 boda iz isto toliko mečeva, zahvaljujući pobedi nad Napretkom i remiju sa Voždovcem. U sledećem kolu gostovaće Mladosti u Lučanima.

Super liga, 4. kolo: Radnik - Crvena zvezda 0:5 (0:1)

Gradski stadion Surdulica

Gledalaca: 4.000 

Glavni sudija: Nenad Đokić

Strelci: Boaći u 18. i 77. minutu, Donald u 51. minutu, Pejčić (autogol) u 52. minutu i Srnić u 54. minutu

Radnik: Čančarević, Tanasin, Gojković (od 82. Milovanović), Ivanović, Pavlović, Pejčić, Mićić (od 56. Purović), Kjereme (od 61. Stanković), Radović, Mirosavljević, Zlatanović

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Anđelković, Srnić (od 82. Adžić), Le Talek, Donald (od 75. Milijaš), Radonjić (od 70. Kanga), Boaći, Pešić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: