Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 18. 10. 2012.

| Sport

Derbi Radničkog i Jagodine u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aca jagodina
Aleksandar Jovanović na mečui sa Jagodinom; foto: Slađan Alempijević

U subotu, 20. oktobra u 14:30h na stadionu Čair u Nišu Radnički dočekuje Jagodinu u 9. kolu Superlige. Karte od petka u prodaji.

Pauza u prvenstvu se završila, ekipa Radničkog je spremna za nastavak uspešnog početka sezone. U 9. kolu niški tim dočekuje Jagodinu, a u timu znaju da ih čeka težak protivnik.

- Biće nam ovo najjača provera pred utakmicu sa Partizanom. Jagodina je ekipa koja zna da igra na rezultat, gaji dinamičan i čvrst fudbal. Baziraju igru na individualne igrače, preskaču igru na sredini terena. Malo su primili golova. Utakmica će definitivno pokazati da li smo za gornji deo tabele ili ne - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Sastav se neće mnogo promeniti u odnosu na onaj koji je igrao sa Donjim Sremom. Najverovatnije će jedina promena igranje od početka Milana Jovanovića umesto Vladana Binića.

- Imamo problema oko registracije igrača. Aleksandar Bajevski neće biti u timu zbog sertifikata. Ostali su spremni za Jagodinu - dodao je Ilić.

Jagodina je trenutno 4. na tabeli sa 16 bodova. Ekipa je koja je ove sezone primila samo 4 gola, a dala duplo više.

- Očekujemo težak meč sa ekipom koja igra čvrstu, odgovornu igru sa malo primljenih i malo datih golova. Nadam se da ćemo uspeti da vežemo dva dobra poluvremena i da ćemo osvojiti sva 3 boda uz publiku koja nam najviše znači na Čairu - rekao je Dušan Kolarević, fudbaler Radničkog.

Radnički je sa Jagodinom imao generalnu probu pred start sezone. Ta utakmica se završila nerešenim rezultatom.

Karte za ovu utakmicu biće u prodaji od petka, 19. oktobra na biletarnici hale Čair. Biletarnica će raditi sutra od 10h do 18h i u subotu od 10h do kraja prvog poluvremena meča. Cena za južnu tribinu je 150 dinara, a za zapadnu i istočnu je po 300 dinara.

Karata za severnu tribinu neće biti u prodaji jer je najavljen dolazak oko 1.000 navijača Jagodine koji će biti u ograđenom delu severne tribine.

Sezonske karte tek pred meč sa Partizanom

Zbog tehničkih razloga, zamena vaučera za sezonske karte biće pred utakmicom sa Partizanom koja je 3. novembra na stadionu Čair.

Za tu priliku biće otvorena posebna biletarnica da se ne bi stvarale gužve.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevar

    09:16 // 20. 10. 2012.

    Dolazi ih oko 1000. Palma im je obezbedio 20 autobusa. Ima moze se.

  • Sale Nis

    21:11 // 19. 10. 2012.

    BICE NAS sigurno 7 - 8000 ali bi bilo lepo i istok da popunimo i da jedna dobra utakcima bude zavrsena u korist naseg RADNICKOG. Dakle ajmo da nas bude 10 000 i hocemo pobedu !!!
    RADNICKI ZNAJ,DA TE LUDO VOLIM JA...

  • tribina

    13:10 // 19. 10. 2012.

    Ajmo Nišlije , neka grmi nek se Čair trese u subotu!

    • Стефан

      15:30 // 19. 10. 2012.

      Што бре лажу ови из клуба у народним новинам сам прочитао да долази око 100 навијача ако и толико дође!А јужне вести 1000 то вам је сигурно грешка реално.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: