Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:51, 1. 10. 2018.

| Sport

Dinamo penalom do pobede, novi poraz Radnika

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički dinamo
Radnik u sledećem kolu dočekuje Spartak, a Dinamo gostuje Čukaričkom; foto: Vanja Keser

U prilično ujednačenom meču između Dinama i šabačke Mačve, penal je presudio i Vranjanci su sa minimalnih 1:0 stigli do druge pobede u Superligi. Radnik je, sa druge strane, nastavio sa serijom prvenstvenih poraza, pošto je takođe "minimalcem" poražen od Voždovca u Beogradu.

Penal kojim je tim iz Vranje na svom domaćem terenu u Surdulici ostvario trijumf dogodio se u 53. minutu, a izveo ga je Željko Dimitrov. Napadaču Dinama ovo je bio drugi pogodak u sezoni, pošto je bio strelac pobedonosnog gola i protiv Zemuna.

Njihov rival iz Šapca ostao je sudijskoj nadoknadi vremena sa igračem manje, pošto je Nenad Gavrić dobio drugi žuti karton i morao da napusti igru.

Na krovu tržnog centra u Beogradu konkretniji je bio domaćin, pošto surdulički tim tokom celog meča nije uspeo da uputi nijedan šut u okvir gola.

Nakon monotonog prvog dela igre, u drugom poluvremenu Voždovac je u 80. minutu uspeo da jednu od prilika realizuje, pošto je Filip Stuparević nakon asistencije Alena Mašovića pogodio za konačnih 1:0.

Dva tima sa juga Srbija zadržala su svoje pozicije i nakon ovog kola. Dinamo je poslednji sa 6 bodova, jednim zaostatka u za subotičkim Spartakom i Radnikom, koji zauzimaju 14, odnosno 15. poziciju.

U sledećem kolu upravo će Radnik i Subotičani odmeriti snage u Surdulici, dok će Vranjanci u Beogradu gostovati Čukaričkom, koji je trenutno na 4. poziciji u Superligi, sa dva boda zaostatka za Partizanom i Radničkim.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: