Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:04, 9. 3. 2019.

| Sport

Dinamo se i u duelu sa Čukaričkim nada nastavku niza bez poraza

Autor:M. T.Izvor:Južne vesti
Radnik Dinamo
Za nastavak niza i protiv četvrtoplasiranog tima; foto: Dejan Mirčev

Priliku za nove bodove i nastavak niza od pet utakmica bez poraza, vranjski Dinamo će imati u nedelju 10. marta, kada će na Gradskom stadionu u Surdulici dočekati ekipu Čukaričkog. Ovaj duel 26. kola Superlige zakazan je za 15 sati.

Dinamo koji je trenutno u naletu dobrih mečeva i rezultata, pokušaće da nastavi sa misijom izlaska iz zone ispadanja. Trener Dinama Dragan Antić očekuje tešku utakmicu, ali se nada samo povoljnom rezultatu.

Nama sve odgovara sem poraza, mislim da možemo da pariramo svima pa čak i Čukaričkom jer trenutno smo u izvanrednoj formi. Igramo dobro, napravili smo dobru hemiju i mislim da će svaki protivnik koji igra sa nama imati problema. I Zvezda i Partizan bi sada imali problema kako igramo - kaže Antić.

Čukarički je trenutno četvoroplasirani sa nizom od 3 utakmice bez poraza i zaostaje samo 3 boda za Partizanom. Dinamo je poslednji sa 18 bodova koliko ima i Zemun.

U redovima Dinama mogući je izostanak Danijela Gašića i Marka Đurišića koji ima povredu zgloba.


Antić: Protiv Vojvodine u Vranju

Završetak radova na stadionu "Jumko" u Vranju bio je zakazan za kraj novembra, a kako se to nije desilo, naredni rok je bio kraj februara, što se takođe nije ostvarilo.

Antić kaže da je sređivanje stadiona u Vranju sada skoro gotovo, i najavljuje da će se meč 28. kola, kada Dinamo dočekuje Vojvodinu, igrati upravo u Vranju.

Sređujemo, sve je pri kraju da vide ljudi da se igra fudbal i na jugu Srbije, to je pokazao Radnički i Vranje pokazuje kao i Radnik Surdulica - priča Antić.

Podsetimo, Antić je novembra najavio da će stadion "Jumko" u narednih mesec dana dobiti uređene svlačionice i nova mesta od strane udruženih privatnika, i da će tako stadion ispuniti uslove Superlige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: