Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 24. 12. 2022.

| Sport

Đorđe Teodorović Niš zamenio za Leskovac - ugovor sa Dubočicom potpisan do leta 2024. godine

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
ĐT
Zvanična promocija i početak pripreme zakazani za 9. janurar; foto: RK Dubočica

Nakon što je Saša Pejčić posle tri poraza na startu sezone podneo ostavku, a tim Dubočice do kraja prvog dela Arkus lige predvodio Siniša Mičić, Leskovčani su danas i zvanično dobili novog trenera, pošto je ozvaničena saradnja sa dosadašnjim trenernom niške Naise Đorđem Teodorovićem.

Rođeni Šapčanin već je ostavio trag u rukometu na jugu, kada je od 2019. do 2021. godine sa uspehom predvodio Železničar, a nakon sezone provedene u Radničkom iz Kragujevca imao je veliku želju da se vrati u Niš, ali je klupu Želje zamenio za klupu Naise.

Aktuelni selektor juniorske reprezentacije sa kojom je prošlog leta zauzeo 3. mesto na Evropksom prvenstvu je sa Dubočicom je potpisao ugovor do leta 2024. godine, a u taboru ”Vukova” ne kriju zadovoljstvo što će od 9. januara, za kada je zakazan početak priprema, i zvanično Teodorović preuzeti ekipu.

Rukometaši Dubočice prvi deo sezone u Arkus ligi završili su na doebi 7. mesta sa ukupno 12 osvojenih bodova, a prvu zvaničnu utakmicu u 2023. Leskovčani će odigrati početkom februara, kada će gostovati Obiliću.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Simi

    13:37 // 27. 12. 2022.

    Sada i zvanicno objavljena saradnja koja je bila u planu mnogo ranije, samo se spremao teren. Nadam se da ce vise postovati ekipu, a ne gledati samo licni interes.

  • Paki

    20:25 // 25. 12. 2022.

    Nije kod vas, dragi prijatelji, problem u treneru. Vaš problem je u jednom igraču koji mazohistički maltretira sve oko sebe, a podrška mu je SNS kartica.
    Nađi te mu mesto u nekom selu, Žitorađi, da profesuira.

  • Joca

    22:01 // 24. 12. 2022.

    Dogovorili se pre 2 meseca ali je čuveni trener čekao da prvo istera nekoliko igračica i da namerno izgubi u Kragujevcu da bi našao razlog ostavke. VOLEĆE VAS DO ZADNJEG EVRA I RASTURIĆE VAM SLOGU U EKIPI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: