Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:39, 22. 5. 2023.

| Sport

Đorđević pred Kolubaru: Da bi izborili opstanak moramo da pobedimo

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Slavoljub Đorđević, Radnik
Strateg Surduličana veruje u opstanak; foto: FK Radnik

Do kraja plej-auta Superlige ostalo je da se odigraju još samo dva kola, a fudbaleri Radnika se trenutno nalaze 15. mestu koje vodi u niži rang, pa će im danas od 18 sati u Surdulici pobeda protiv Kolubare, kako kaže trener Slavoljub Đorđević, biti neophodna kako bi zadržali šanse da preko baraža izbore opstanak.

Porazi od lučanske Mladosti i remi u Novom Sadu poništili su dobar start plej-auta za tim sa juga, pa će protiv Kolubare i subotičkog Spartaka morati da jure pobede.

Tim iz Lazarevca je u plej-autu osvojio samo jedan bod, pa su i oni malo zakomplikovali položaj na tabeli, ali šef stručnog štaba Radnika Slavoljub Đorđević ističe da je pobeda na današnjem meču za njegov tim imperativ, ali podseća da su dueli tih timova uvak neizvesni. fk radnik crvena zvezda, foto fk radnik surdulica 1 Pobede protiv Kolubare i Spartka preko potrebne; foto: FK Radnik Surdulica

Ostalo je još 180 minuta da se odigra i sve staje u preostale dve utakmice. Mesta i prilike za popravni više nema, tako da moramo da suzbijemo redove i budemo maksimalno koncentrisani. Svaki trenutak dekoncentracije može skupo da nas košta. Igramo protiv protivnika koji ima dobre pojedince, i neće nam biti ni malo lako. Ali ako hoćemo da izborimo opstanak, a hoćemo, moramo da pobedimo Kolubaru. Svima je sve jasno kada je situacija na tabeli u pitanju. Rekao sam igračima da ne razmišljaju o tabeli već da ostavimo poslednji atom snage na terenu pa ćemo kad za to dodje vreme svoditi utiske. Pobediće tim koji bude više želeo pobedu i koji bude manje grešio. Kao i svi mečevi do sada i protiv Kolubare će biti tvrdo i neizvesno - rekao je Đorđević.

Ulaz na Gradski stadion u Surdulici će i danas biti slobodan, a iz Uprave tog kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju i pruže im neophodnu podršku koja bi im pomogla da izbegnu selidbu u Prvu ligu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: