Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:04, 17. 3. 2023.

| Sport

Đorđević pred Partizan: Da se ne nadam iznenađenju protiv crno-belih ne bismo ni putovali za Beograd

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Slavoljub Đorđević, Radnik
Utakmica na stadionu Partizana igra se danas od 16 sati; foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika nastavljaju grčevitu borbu za opstanak u Superligi, a naredni protivnik danas od 16 sati biće im Partizan. Trener Surduličana Slavoljub Đorđeviić svestan je da su crno-beli apsolutni favoriti na domaćem terenu, ali smatra da njegovi izabranici mogu do potencijalnog iznenađenja.

I pored dobrih rezultata u nastavku prvenstva, tim sa juga i dalje drži fenjer tabele sa 17 osvojenih bodova, a na meč u prestonicu stižu nakon remija bez golova sa Javorom u Surdulici.

Protiv Javora smo imali mnogo prilika koje nismo iskoristili i upravo je to posledica tenzije i pritiska pod kojim igraju moji igrači. Mislim da je nepotrebno govoriti o tome ko je favorit. Mi u Beograd dolazimo da pokušamo da se predstavimo u najboljem svetlu i uhvatimo zalet za ono što nas očekuje do kraja sezone, a to je grčevita borba za opstanak. Da se ne nadam iznenađenju protiv crno-belih ne bismo ni putovali za Beograd. Fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja - rekao je Đorđević.

On se osvrnuo i na trenutno stanje u Partizanu koji je, nakon nekoliko slabijih rezultata u prošlom kolu, sa 3:0 bio bolji od Mladosti iz Lučana.

Partizan je na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazao da izlazi iz krize. Odigrali su odličan meč, kontrolisali dešavanja na terenu i postigli tri gola. Sigurno da se vidi pečat novog trenera Igora Duljaja koji je uspeo da podigne ekipu. Naš večiti rival poseduje izvanredan individualni kvalitet u svim linijama tima. Imaju mnogo igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu i moraćemo da budemo maksimalno skoncentrisani u svakom trenutku. Izaći ćemo hrabro na teren i sigurno se nećemo unapred predati - rekao je Đorđević.

Dva tima snage su odmerila i u prvom delu sezone, a Partizan je sa 2:0 slavio u Surdulici.

Posle utakmice u prestonici, Radniku do kraja regularnog dela šampionata ostaju utakmice sa TSC-om, Novim Pazarom i Napretkom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: