Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 16. 3. 2021.

| Sport

Dubočica dočekuje Metaloplastiku u duelu dva tima sa bogatom rukometnom tradicijom

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
U Leskovcu gostuje nekadašnji šampion Jugoslavije i Evrope; Foto: M. M.

Nakon pauze zbog EHF nedelje, danas se nastavlja ARKUS liga, a jedan od derbija 4. kola u Leskovcu će igrati Dubočica i šabačka Metaloplastika. Utakmica u "SRC Dubočica" počinje od 19 sati.

U Leskovac dolazi ekipa koja je u prva tri kola upisala sve tri pobede, ali i tim sa bogatom rukometnom tradicijom i velikom legendom srpskog i jugoslovenskog rukometa na mestu trenera, Veselinom Vukovićem. Dubočica je za sada zabeležila jednu pobedu i dva poraza, a pobeđena je ekipa Rudara na domaćem terenu, pa se "Vukovi" nadaju da mogu ostati neporaženi u svojoj dvorani.

Tim iz Šapca je prvi deo prvenstva završio na 2. mestu B grupe, odmah iza niškog Železničara i za sada predstavljaju najvećeg konkurenta ekipi Vojvodine za šampionski tron. Koliko je tim koji se ove godine takmiči u Seha ligi ozbiljno shvatio ovaj duel, govori i podatak da su oni još jutros rano krenuli za Leskovac, kako bi ekipa imala vremena za odmor.

Leskovački tim bi konačno trebalo da bude kompletan, pošto svi željno iščekuju povratak na teren Atanaskovića koji za sada nije zaigrao u plej-ofu i ako se on bude našao na terenu u paru sa Vojvodićem, Metaloplastici neće biti lako da odnese čitav plen iz Leskovca.

Utakmica se igra danas od 19 sati, a svi ljubitelji rukometa je mogu pratiti na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: