Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 13. 5. 2021.

| Sport

Dubočica drugi put poražena od Metaloplastike

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
luka radovic, rk dubocica, foto arkus liga
Treći vezani neuspeh Leskovčana; Ilustracija; foto: ARKUS liga

Rukometaši Dubočice poraženi su na trećoj uzastopnoj utakmici, pošto je od njih u 11. kolu plej-ofa Arkus lige uspešnija bila ekipa Metaloplastike rezultatom 37:25 (21:13). Leskovčani nisu imali rešenja za levoruke igrače u timu iz Šapca, pošto se Brajović 11 puta upisao u listu strelaca, dok je Vorkapić postigao 8 golova.

Za razliku od meča sa Vojvodinom, kada su Leskovčani od prvog minuta bili u podređenom položaju, u šabačkoj hali "Gimnazije" uspevali su da pariraju domaćinu do 12. minuta, kada je rezultat bio nerešen 6:6. Ipak, igrači Metaloplastike dolaze do tri gola razlike u 19. minutu i to je bilo poslednji put da su Leskovčani bili na malom zaostatku. Usledila je serija Šapčana koju su predvodili Brajović i Vorkapić pa se na odmor otišlo rezultatom 21:13.

Jedni cilj "Vukova" u drugom poluvremenu je bio da izbegnu još jedan ubedljiv trijumf. Držali su gosti jednocifrenu razliku do sredine drugog dela, kada je usledila nova serija izabranika Veselina Vukovića. Nisu do kraja meča igrači Metaloplastike dozvolili gostima da se vrate u utakmicu i rutinski je priveli kraju (37:25).

Domaći su ovom pobedom ostali u trci za drugo mesto sa ekipom Partizana koja je na svom terenu savladala niški Železničar. Leskovčani su nakon trećeg vezanog poraza sada na deobi 5. mesta sa ekipama Dinama i Rudara. Sve tri ekipe su u dosadašnjem delu doigravanja osvojile po 6 bodova.

Vremena za odmor za sve učesnike plej-ofa nema, pošto je već predstojećeg vikenda na programu 12. kolo u kome će rukometaši Dubočice u Leskovcu dočekati ekipu kragujevačkog Radničkog.

Arkus liga, 11. kolo plej-of: Metaloplastika - Dubočica 54 37:25 (21:13);

Dvorana: Hala Gimnazije;

Sudije: Đorđe Jevtić - Miloš Jevtić (Lazarevac);

Isključenja: Metaloplastika: 10 minuta; Dubočica: 8 minuta;

Metaloplastika: Dodić, Vorkapić 8, Jevtić, Pisarić 4, Srdanović 4, Milovanović 1, Bomaštar (3 odbrane), Antonijević, Ivanić 2, Radisavljević (8 odbrana), Đukić, Mitrović, Babić 6, Todorović, Brajović 11, Došen 1;

Dubočica: Gašić (10 odbrana), Cvetković 1, Simić 3, Nikolić 1, Radulović 1, Marinković, Pavle Pavlović 1, Aleksandar Pavlović 2, Mađar, Mitrović 6, Zlatanović, Matović 1, Atanasković 7, Erić, Vojvodić 2, Radović;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: