Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 21. 3. 2021.

| Sport

Dubočica ispustila pobedu u Kragujevcu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
rukomet ilustracija
Bod Leskovčanima u Kragujevcu; ilustracija; foto: Vanja Keser

Posle poraza od Vojvodine i Metaloplastike, rukometaši Dubočice odigrali su nerešeno u Krgujevcu protiv ekipe Radničkog 28:28 (14:14). Obema ekipama je ovo bio osvojen treći bod u plej-ofu Arkus lige.

Baš kao što se očekivalo u dvorani "Jezero" viđena je vrlo izjednačena i uzbudljiva utakmica. U duelu timova približnog kvaliteta nerešen rezultat je možda bio i najpravedniji ishod. Leskovčanima je u potpunosti pripalo prvo poluvreme, ali vođstvo od tri gola (11:8), nisu uspeli da sačuvaju do kraja prvog dela, pošto su domaći iskoristili pad u igri Dubočice i stigli do egala (14:14).

Ista slika na terenu viđena je u prvih 15 minuta nastavka, gosti su napravili zalihu od četiri golova prednosti (21:17). Međutim, tim Saše Pejčića je dozvolio ekipi iz Kragujevca da se opet vrati u meč, pa je u poslednjih pet minuta viđena velika drama (25:25). Uspeli su igrači Radničkog u odlučujućim momentima i da povedu dva puta, ali je golom Radulovića Dubočica na ulasku u poslednji minut stekla minimalnu prednost. Ipak, domaći su stigli do izjednačenja, pošto je sa linije od 7 metara Stanojev bio precizan.

Do kraja je ostalo nekih dvadesetak sekundi, ali "Vukovi" nisu uspeli da postignu pobedonosni gol i odnesu čitav plen iz srca Šumadije (28:28).

Ovim bodom ekipe su ostale izjadnačene na tabeli sa po tri osvojena boda, i trenutno se nalaze na deobi 6. mesta.

U sledećem kolu u Leskovcu gostuje ekipa Dinama iz Pančeva, koja za sada ima bod viška u odnosu na Dubočicu i Radnički.

Arkus liga, plej-of  5. kolo: Radnički - Dubočica 28:28 (14:14)

Dvorana: Jezero

Sudije:Ivan Mošorinski (Novi Sad) - Aleksandar Pandžić (Zrenjanin)

Isključenja: Radnički 12 minuta; Dubočica 20 minuta;

Radnički: Gemaljević (4 odbrane), Vuković 5, Stošić 2, Mutavdžić 3, Petrović (8 odbrana), Dobrosavljević, Kasalović 2, Barudžić 7, Knežević, Utvić 1, Stevanović, Đerić 2, Stanojev 5, Bogdanović 1, S. Đerić;

Dubočica: Gašić (1 odbrana), Cvetković 1, Simić 1, Nikolić 1, Radulović 3, P. Pavlović, A. Pavlović 1, Mađar, Mitrović 1, Zlatanović (8 odbrana), Matović 3, Atanasković 6, Vojvodić 7, Radović 4; 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: