Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 10. 3. 2022.

| Sport

Dubočica lako izašala na kraj sa Železničarom i plasirala se na fajnl-for Kupa

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Dubočica - Železničar
Protivnik Dubočice u polufinalu biće ekipa Metaloplastike; foto: M. M.

Ubedljivom pobedom nad niškim Železničarom rezultatom 30:18 (15:8) rukometaši Dubočice plasirali su se na fajnl-for Kupa Srbije i ostvarili najveći uspeh u istroji kluba.

Leskovčani su već od starta pokazali ekipi iz Niša da neće dozvoliti iznenađenje i da će se upravo oni naći na završnici najmasovnijeg takmičenja, koja će biti odigrana 31. marta i 1. aprila upravo u njihovom gradu.

Ekipa Železničara svoj prvi pogodak na meču postigla je tek u 14. minuta, a tada je na semaforu stajalo 6:1. Izabranici Saše Pejčića do dvocifrene prednosti stigli su u 24. minutu (13:3), ali su malo usporili u finišu prvog dela, što su gosti iz Niša iskoristili da malo smanje razliku (15:8).

Ipak, domaći su u drugom poluvremenu nastavili da igraju svoju igru, imali određenih problema na duboku odbranu Železničara, ali su brzo uspeli da da pronađu rešenje i da bez većih problema dobiju utakmicu četvrfinala Kupa. Trener domaćih šasnu da zaigraju pružio je svim igračima, a u strelce se, osim golamana koji su zajedno sakupili 24 odbrana, nisu uspisali samo Mitrović i Mađar.

Protivnik Dubočice u polufinalu 31. marta u leskovačkoj ”Hali sportova” biće ekipa Metaloplastike, koja je nakon velike borbe nadigrala pančevaki Dinamo sa 33:32. Drugi polufinalni par činiće Radnički i Vojvodina. Kragujevčani su u samo nekoliko dana po drugi put savladali Partizan, dok je aktuelni osvajač Kupa bez većih problema slavio u Kostolcu.

Četvrtfinale Kupa Srbije: Dubočica 54 - Železničar 30:18 (15:8);

Dvorana: SRC Dubočica;

Sudije: Dušan Cvetković - Igor Nikolić (Leskovac);

Isključenja: Dubočica: 8 minuta; Železničar: 4 minuta;

Dubočica 54: Gašić (10 odbrana), Stanković 1, Radulović 3, Marinković, Grubić 2, Aleksandar D. Pavlović 4, Mađar, Mitrović, Spasić 3, Matović 4, Atanasković 4, Adamović 2, Ristović 2, Aleksandar V. Pavlović 1, Anđelković 4, Kocić (14 odbrana)

Železničar: Blagojević, Biševac 3, Veljović 2, Petrović, Đorđević 1, Mladenović 2, Ivanović (2 odbrane), Ristić 3, Miljković, Stošić (9 odbrana), Milosavljević 4, Kostić, Stefanović, Piskulić 1, Milutinović, Dolić 2

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • VAR tehnolog

    20:27 // 10. 3. 2022.

    Sada je lose a bice sve gore i gore ! Dobro dosli u nekadasnji grad rukometa, sada monetu za potkusiravanje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: