Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 7. 3. 2021.

| Sport

Dubočica nemoćna protiv Vojvodine

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Vojvodina Dubočica foto ARKUS Liga
Vojvodina ubedljiva protiv Leskovčana; foto: ARKUS Liga

Nakon polovičnog učinka na startu plej-ofa Arkus lige, rukometaši Dubočice ubedljivo su poraženi u Novom Sadu od ekipe Vojvodine rezultatom 27:16 (14:7). Naredni meč tim iz Leskovca odigraće, 16. marta kada će ugostiti još jednog pretedneta na titulu, ekipu Metaloplastike.

Da u hali "Slana bara" nije ni malo lako igrati osetili su opet Leskovčani, koji su i treći put ubedljivo poraženi od sedmostrukog šampiona države. Nisu "Vukovi" dali ni jedan gol sve do 9. minuta, pa je svima bilo jasno da je utakmica rešena u prvih 10 minuta. Pokušao je trener Pejčić da tajm-autom razboravi ekipu, ali odbrana Vojvodine je, baš kao i u drugom poluvremenu u Nišu, delovala impresivno. Zatvorili su glavne napadačke uzdanice Dubočice, Vojvodića i Radovića, koja je uspela u 18. minutu da stigne do zaostatka od tri gola (8:5), ali je do kraja prvog dela taj zaostatak narastao na 7 razlike (14:7).

Iskusni Pribak i u drugom poluvremenu je komandavao igrom aktuelnog šampiona, a na terenu je praktično postojao samo jedan tim. Sa pola gasa domaći su stigli i do dvocifrene razlike u 50. minutu, što je bio signal treneru Rojeviću da pruži šansu svim raspoloživim snagama. Čak 9 igrača se upisalo u listu strelaca, što je jasan pokazatelj ko je glavni favorit za šampionsku titulu i ove godine.

Delovali su igrači Dubočice u nekim momentima uplašeno, nije bilo mnogo raspoloženih igrača, a najviše golova dao je Matović, 4.

Istakao se i golman Zlatanović koji je uspeo da zabeleži 11 intervencija. Kod domaćina najefikasniji je bio pomenuti Pribak sa 6 golova.

Vojvodina je uz Metalopsatiku jedina neporažena ekipa na tabeli plej-ofa, dok su Leskovčani na deobi 4. mesta sa ekipama Dinama, Železničara i Radničkog koji su u tri kola zabeležili po jednu pobedu i dva poraza.

Narednog vikenda su na programu mečevi nacionalnih timova, a svoj naredni meč leskovački tim odigraće 16. marta, kada će dočekati ekipu Metaloplastike.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: