Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 24. 5. 2021.

| Sport

Dubočica poražena u Pančevu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
luka radovic, rk dubocica, foto arkus liga
Poraz i pad na 6. mesto tabele; Ilustracija, foto: ARKUS liga

Rukometaši Dubočice poraženi su u 13. kolu plej-ofa Arkus lige od ekipe Dinama iz Pančeva rezultatom 43:32 (22:13). Ovim porazom Leskovčani su pali na 6. mesto tabele pošto ih je upravo ekipa Dinama preskočila na tabeli zbog boljeg međusobnog susreta.

Nisu uspeli "Vukovi" da i drugi put u sezoni savladaju tim koji sa klupe predvodi Akim Komnenić. Utakmica je obilovala golovima, pošto ni jedna ni druga ekipa nisu mnogo pokazale u odbrani. Ipak, mnogo lošije je prošla Dubočica koja je već na poluvremenu primila 22 gola. Sredinom prvog dela Dinamo je uspeo da napravi ozbiljniju prednost koju nisu ispuštali ni jednog momenta. Leskovčanima kao da je na ovom meču nedostajalo motiva, a jedini pravi oslonac gostiju bili su Matović i Atanasković.

Već na startu drugog poluvremena domaćin je došao do 10 golova prednosti, pa je već tada svima bilo jasno da će dva boda ostati u Pančevu. Jedino pitanje koje se postavljalo do kraja meča jeste razlika kojom će meč biti zavrešen, pošto je Dubočica u Leskovcu slavila rezultatom 30:24. Uspeli su praktično igrači Dinama da dođu do duple pobede i tako preskoče tim Saše Pejčića na tabeli i stignu do 5. mesta.

Naredne nedelje na programu je poslednje 14. kolo, a rukometaši Dubočice sezonu zatvaraju u Leskovcu protiv ekipe Partizana, koja se sa Metaloplastikom bori za 2. mesto i plasman u Seha ligu.

Arkus liga. 13. kolo plej-ofa: Dinamo - Dubočica 54 43:32 (22:13);

Dvorana: Strelište;

Sudije: Branko Radaković - Nikola Bakmaz (Novi Sad);

Isključenja: Dinamo: 2 minuta; Dubočica: 6 minuta

Dinamo: Pavlović 2, Bunjevčević 2, Bošković 5, Kovačević 1, Stanić 9, Ostojić 1, Perić (6 odbrana); Pavlović 6, Tonić (6 odbrana), Distol 2, Urta 1, Kostadinović 6, Radović 7, Vučković 1, Radovanović, Mitrović;

Dubočica: Gašić (5 odbrana), Simić 1, Stanković, Nikolić, Radulović, Marinković, Pavlović 1, Denić, Mitrović 4, Zlatanović (5 odbrana), Stanojković 1, Matović 9, Atanasković 8, Erić, Vojvodić 5, Radović 3;

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • racip bakic

    20:37 // 24. 5. 2021.

    bruka za grad I slavu leskovackog rukometa.trener pejcić bez autoriteta , hitna smena.

  • racip bakic

    15:50 // 24. 5. 2021.

    Bravo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: