Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 11. 5. 2021.

| Sport

Dubočica remizirala u Beogradu i ispala iz Prve lige

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
fudbal lopta KOSTA
Jug Srbije bez prvoligaša naredne sezone?; Ilustracija; foto: A. Kostić

Remijem sa Grafičarem (0:0), fudbaleri leskovačke Dubočice ostali su i bez teoretskih šansi da i naredne sezone budu član Prve lige Srbije, pa će narednu sezonu igrati u Srpskoj ligi. Pre njih od drugog po snazi fudbalskog takmičenja oprostili su se i Piroćanci, dok Dinamo iz Vranja i dalje može, uz povoljne rezultate u 2 poslednja kola, da se spasi ispadanja.

Oba gola na stadionu "Rajko Mitić" pala su u drugom poluvremenu - Grafičar je poveo golom Maronga u 55. minutu, a izjednačenje Leskovčanima je doneo Gorčić u 79. minutu. Do kraja meča imali su igrači Dubočice nekoliko šansi za gol, a najbolju je propustio Mitrović u nadoknadi vremena.

Osvojeni bod ostavio je Leskovčane bez računice da mogu u poslednja 2 kola da se spasu ispadanja, sada zaostaju 8 bodova za Radničkim iz Sremske Mitrovice i Železničarom iz Pančeva koji je pobedio IMT na gostovanju sa 3:1.

Pobeda Pančevaca ne odgovara ni Vranjancima - oni zaostaju 6 bodova, pa su im do kraja potrebne 2 pobede, uz oba poraza Radničkog, (sa Železničarom imaju gori međusobni skor), a nakon međusobnog susreta ove 2 ekipe u narednom kolu stvari će biti jasnije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Des - pot

    10:57 // 11. 5. 2021.

    Au, pa šta ćemo sa novim stadionom?Na njemu će da gostuju ekipe iz Čekmina,Grdanice, Vinarca,Stajkovca.....

    • Dusan popovic

      12:06 // 13. 5. 2021.

      Nije bas tako. Sledece godine igrace Dino Vranje, RadmickiPirot,Jagodina,Sindjelic. Car Konstantin nis,Vlasina,Radmicki Sbikajmac, Trajsk. Timocsnin..... Itd pa liga nece biti slaba,anji troskovi takmicenja u situaciji pandemije kada je i manje gledalaca. Novi stadion je nesto sto Leskovac sa dugogodisnjom sportskom tradicijom i grad koji je aa svojom okolinom iznedrio mnoga fudbalska imena.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: