Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 4. 7. 2023.

| Sport

Dubočica rešila pitanje desnog beka, dva pojačanja stigla u Vranje

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Rukometna lopta ilustracija flickr
Timovi sa juga sklapaju igrački kadar za novu sezonu ilustracija; foto: flickr/querpass_bilder

Rukometaši Dubočice 54 i Vranja 1957 predstavljaće jug Srbije u rukometnoj ARKUS ligi naredne sezone, a Leskovčani su rešili jedan od gorućih problema, pošto je ugovor sa klubom potpisao desni bek Aleksa Milošević. Sa formiranjem tima krenuli su i Vranjanci, čije redove su pojačali Danilo Živković i Aleksa Maksić.

Nakon Petra Petrovića i braće Pavlović, ali i Ristovića i Anđelkovića koji su produžili ugovore sa klubom, u redove tima koji sa klupe predvodi selektor juniorske reprezentacije Đorđe Teodorović stigao je levoruki Aleksa Milošević. Bivši igrač Dinama iz Pančeva, Crvene zvezde i Novog Pazara, jedan deo karijere proveo je i u Rumuniji, a prošao je i sve reprezentativne selekcije. RK Dubočica 24-godišnji Milošević u Leskovac stiže iz Pančeva; foto: RK Dubočica

Posle više od jedne decenije u vrh srpskog ruokometa vratili su se i rukometaši Vranja, koji će imati izuzetno težak posao, a to je da pre svega izbore opstanak. Ugovor sa klubom do sada su produžili trener Aleksandar Radosavljević, golman Mladen Španjević, kao i rukometaši Đorđe Čolović i Marko Ivančević, dok su stigla i dva pojačanja.

RK Vranje Vranjanci zadržali kostur tima; foto: Super B ligaŽuti dres naredne sezone nosiće 22-godišnji Danilo Živković, koji igra na poziciji desnog krila, a u Vranje dolazi iz Grčke, dok je tokom karijere nosio dres Šamota. Drugo pojačanje je mnogo zvučnije, pošto se radi o Aleksi Maksiću, najboljem strelcu prošlogodišnje Super B lige u dresu Goč Merkura, dugogodišnjem rukometašu beogradskog Partizana, ali i sinu legendarnog Nenada Maksića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: