Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:12, 29. 2. 2020.

| Sport

Dubočica se vratila u trku za plej-of nakon trijumfa nad Kikindom

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
dubočica kikinda
Nova pobeda Leskovčana, foto: Bojana Stamenković

U neizvesnoj utakmici rukometaši Dubočice iz Leskovca savladali su u 19. kolu ARKUS lige ekipu Kikinde (28:24). Ovom pobedom Leskovčani su se revenširali za poraz iz prvog dela sezone, popeli se na tabeli i vratili u društvo koje vodi u plej-of.

Prva 3 minuta prvog poluvremena prošla su bez golova, a najpre je mrežu pogodila gostujuća ekipa. Brzo su se vratili Leskovčani i već u 10. minutu imali 3 gola prednosti (5:2). dubočica kikinda Foto: Bojana Stamenković

Dubočica je do 23. minuta imala prednost, ali je golom Vitasa banatska ekipa izjednačila, a zatim serijom od 3 pogotka došla do prednosti i sa plus 1 otišla na odmor (12:11).

Brzo su izjednačili Leskovčani, a do vođstva došli već u 34. minutu (14:13). Golovi su se u narednih 15 minuta videli na obe strane, ali bolju odbranu Dubočica je imala u poslednjih 10 minuta. dubočica kikinda Foto: Bojana Stamenković

Četiri gola prednosti Leskovčani su imali u 52. minutu igre (24:20), a tu razliku Kikinda do kraja utakmice nije uspela da sustigne.

Poslednji gol na utakmici postigao je igrač Dubočice Vanja Nikolić koji je svom timu obezbedio prednost od 4 gola (28:24).

Trener Leskovčana Saša Pejčić kaže da je zadovoljan igrom, ali da je bilo teško i neizvesno do 50. minuta. dubočica kikinda Foto: Bojana Stamenković

Toliko smo želeli pobedu, da smo tim htenjem i jakom voljom to i uspeli. Možda smo malo više znanja imali i za nijansu bili bolji, što nam je i donelo pobedu i nove bodove - rekao je Pejčić.

Ovom pobedom Dubočica se popela na tabeli, trenutno zauzima 4. mesto i opet se nalazi u društvu koje vodi u plej-of.

U narednom kolu Dubočica gostuje Proleteru iz Zrenjanina.

DUBOČICA - KIKINDA

SRC “Dubočica”

Sudija: Branislav Nenadić (Mladenovac), Darko Stefanović (Zemun)

Sedmerci: Dubočica 4 (3), Kikinda 1 (1)

Isključenja: Dubočica 20, Kikinda 16 minuta

DUBOČICA: Pešić, Cvetković 1, Đurić, Stanković, Stanković 1, Nikolić 6, Marinković 2 (2), Nikolić 2, Pavlović 4, Mađar 4, Mitrović, Gašić, Radivojević, Džunić, Atanasković 8 (1), Radisavljević

KIKINDA: Kovačević, Barjaktarović 2, Dukataros 2, Lisica 2, Golić, Kenjalo 2, Vitas 1, Pavlov, Potpara 2, Stanković, Vrgović 5 (1), Panić, Trumbetaš 1, Kosanović, Komarek 7

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: