Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:57, 12. 3. 2022.

| Sport

Dubočica u Leskovcu napada Partizan, Železničar šansu za prvu pobedu traži protiv Obilića

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
rukomet
Utakmica u Leskovcu počinje od 18 sati, dok se u Nišu igra pola sata kasnije; foto: Arkus liga

Nakon plasmana na fajnl-for Kupa rukometaši Dubočice u nedelju od 18 sati u leskovakoj ”Hali sportova” dočekaće beogradski Partizan. Svoj pohod ka prvoj pobedi u sezoni nastavljaju u plej-autu i rukometaši Železničara kojima će od 18:30 u ”Čairu” protivnik biti ekipa Obilića.

Sa velikim optmizmom ”Vukovi” dočekuju ranjene crno-bele, koji su nakon dva poraza od Radničkog iz Kragujevca ostali bez trenera Nenada Maksića, a ekipu su napustili i rukometaši Nikola Ivanović i Aleksa Maksić. Upravo će to ekipa Dubočice pokušati da iskoristi i da se uključi u borbu za mesta koja vode u evropska takmičenja.

Dva tima sastala su se već u regularnom delu sezone, u Leskovcu je Partizan slavio bez većih problema, dok je utakmica u Beogradu završena nerešenim rezultatom, pa se u taboru Leskovčana nadaju da će uz pomoć navijača uspeti da upišu i pobedu.

To je ekipa sastavljena od velikog broja kvalitetnih igrača koja uvek pretenduje na najviši plasman. Mi samo želimo da odigramo jednu odličnu utakmicu, da pobedimo Partizan i napravimo pravi rukometni spektakl u Leskovcu. Nadam se da će biti dobra utakmica. Ako budemo zdravi možemo da pružimo dobru utakmicu i da dođemo do dobrog rezultata koji bi nas ostavio u vrhu tabele - rekao je trener Dubočice Saša Pejčić.

Pola sata posle utakmice u Leskovcu u Nišu će izabranici trenera Miroslava Đorđevića pokušati da savladaju ekipu Obilića, ali i da konačno upišu prve bodove pored svog imena. Beograđanima je trijumf neophodan pošto se nalaze iznad Železničara sa 5 osvojenih bodova u plej-autu, pa bi ih eventualni neuspeh približio ispadanju u niži rang.

Obe utakmice biće direktno prenošene i na zvaničnom Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: