Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 8. 2. 2023.

| Sport

Dubočici gostuje pančevački Dinamo, nadaju se pobedi na debiju pred domaćim navijačima

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
RK Dubočica
Utakmica u leskovačkoj Hali sportova igra se od 19 sati; foto: M. M.

Samo tri dana od preokreta i pobede nad Obilićem rukometaši Dubočice će večeras od 19 sati u 15. kolu Arkus lige dočekati Dinamo iz Pančeva. Trener Leskovčana Đorđe Teodorović ističe činjenicu da su dueli dva tima uvek vrlo neizvesni, ali se nada da će se posle utakmice radovati njegov tim.

Osokoljeni načinom na koji su došli do pobede na startu drugog dela prvenstva, ”Vukovi” će imati priliku da u leskovačkoj Hali sportova skinu skalp ekipi koja i ove sezone pretenduje na najviši plasman.

Imamo dobru uvertiru iza nas, meč sa Obilićem nam daje samo dodatnu motivaciju, ali je ispred nas jedan vrlo ozbiljan protivnik. Dinamo je jedna od najboljih ekipa u ligi, imaju respektabilan sastav, imaju krem igrače na svakoj poziciji, to su uglavnom reprezentativci sadašnji ili bivši - kaže Teodorović.

Ipak, on veruje da će na trenerskom debiju pred domaćim navijačima Dubočica izaći kao pobednik na kraju.

Moramo napraviti atmosferu da protivnici koji dolaze u Leskovac prvo strepe, a onda da odlaze bez bodova. To je lako reći, ali teško učiniti. Dubočica i Dinamo uvek igraju rezultatski tesne mečeve, videćemo da li ćemo ovaj put uspeti da napravimo takav meč, ali se nadam da ćemo se na kraju radovati i da ćemo po prvi put ove sezone uspeti da jednog jačeg protivnika oborima na pleća - rekao je Teodorović.

Leskovčani se trenutno nalaze na 7. mestu tabele sa 14 osvojenih bodova, dok ekipa iz Pančeva zajedno sa Metaloplastikom deli 2. mesto.

Podsetimo, dva tima sastaće se i u četvrtfinalu Kupa, a taj meč će 22. februara takođe igrati u Leskovcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: