Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:13, 14. 5. 2018.

| Sport

FSS odlučio: Finale Kupa definitivno u Surdulici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
stadion Surdulica foto fk radnik
Finale je zakazano za 23. maj od 19 sati; foto: FK Radnik

Partizan, kao jedan finalista hteo je da se mesto odigravanja finala Kupa Srbije promeni, Mladost kao drugi finalista da ostane Surdulica, a sa njim se slagao i domaćin Radnik. Na kraju, kako javljaju u Fudbalskom savezu Srbije, odlučeno je da se poslednji meč ove sezone ipak igra na Gradskom stadionu u Surdulici, 23. maja.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmotren je predlog Partizana, koji se pre nekoliko dana oglasio sa željom da se finale igra na stadionu koji može da primi više navijača. Ipak, kažu u Fudbalskom savezu Srbije, odlučeno je da Surdulica ostane domaćin.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatran je predlog FK Partizan za promenu domaćinstva, predlog FK Mladost iz Lučana da domaćinstvo ostane u Surdulici kao i molba FK Radnik da Surdulica ostane organizator finala Kupa. Potvrđeno je da će se poslednja utakmica Kupa Srbije za sezonu 2017/18 odigrati u Surdulici 23. maja - rekli su u FSS.

Podsetimo, Partizan je zatražio da se meč igra na većem stadionu, jer ovaj fudbalski klub “trenutno ima tri frakcije navijača” i jer je interesovanje za ovaj meč veliko, a stadion Radnika ima oko 3.000 mesta. Radnik je odgovorio da je neprijatno iznenađen nesportskom inicijativom beogradskog kluba, ističući da na "stadionu evropskog ranga" neće manjkati iskrenih navijača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    21:12 // 14. 5. 2018.

    Bravo!
    Bio bi ovo poraz svih daje drugacije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: